Ponturi fashion de la Katie Holmes

24 septembrie, 2010
holmes  yang jpeg

Când vine vorba de modă, Katie Holmes (31) e de neegalat. Află care sunt regulile vestimentare de bază pe care soţia lui Tom Cruise le respectă cu sfinţenie.

Află care sunt regulile vestimentare de bază pe care soţia lui Tom Cruise le respectă cu sfinţenie.

Când vine vorba de modă, Katie Holmes (31) e de neegalat. Toată lumea ştie cât de atentă este ea la trenduri şi cum şi-a transformat până şi fiica, pe Suri, într-un mic cobai pentru plăcerile sale fashioniste.

Ba mai mult, Katie e pregătită să-şi lanseze încă colecţie vestimentară, împreună cu stilista şi prietena ei, Jeanne Yang (40), care îi consiliază şi pe Brad Pitt, George Clooney şi Eva Mendes. Cele două s-au întâlnit în urmă cu şase ani la o şedinţă foto, s-au împrietenit şi, din 2008 încoace, au lansat deja o gamă vestimentară pentru copii şi alta pentru adulţi sub titulatura (cum altfel?) „Holmes & Yang“. Colecţia din acest sezon include fuste, pantaloni, salopete, rochii şi va fi disponibilă în magazinele proprii din New York, Chicago, Beverly Hills şi Los Angeles la sfârşitul acestei luni.

image

Şi, pentru ca mai tinerelor fashioniste să le fie mai uşor să urmeze trendul instuituit de „Holmes & Yang“, Katie s-a gândit la un set de reguli pe care orice fată care vrea să fie în pas cu moda trebuie să le urmeze:

1. Nu purta ceva ce nu ţi se potriveşte, chiar dacă este la modă. Katie spune că „Se întâmplă ca un stil să nu se potrivească fie cu caracteristicile trupului tău, fie cu personalitatea ta. Dacă nu simţi că nu e în ton cu felul tău de-a fi, renunţă la el“.

2. Cumpără lucruri clasice. Rămâi la regula celor 10 ani, care spune că dacă aceeaşi haină era în trend şi acum 10 ani, iar peste alţi 10 o vei putea purta la fel de bine, atunci ai de-a face cu un clasic.

3. Nu te complica. Poartă lucruri simple şi confortabile şi te vei simţi mult mai elegantă. Dacă alegi haine mult prea strâmte sau cu structuri complicate, te vei simţi rigidă, iar lucrul ăsta se va vedea de la distanţă.

4. Nu te feri de hainele bărbăteşti. Katie spune că e bine să asortezi hainele din garderoba ta cu cele masculine. “Colecţia noastră include o grămadă de ţinute sexy, dar croiala simplă, cu linii drepte, face ca hainele să nu fie prea girly, cât mai degrabă foarte glamour”.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg