Prezentare de modă cu copii de vedete

1 martie, 2016
Catalin Botezatu jpeg

Juniorii din showbiz au defilat pe catwalk la prima ediţie Kids Fashion Week.

Cătălin Botezatu şi micile lui manechine.

Prima ediţie a Kids Fashion Week a fost un real succes. Cătălin Botezatu, Rita Mureşan, Clara Rotescu şi Maria Simion au fost designerii consacraţi care au acceptat provocarea de a-şi lansa colecţiile de copii la acest prim eveniment de modă dedicate exclusive celor mici.

image

Pe lângă aceştia, brandurile Chicco, Ambra Design, Aioffe Boutique, Atelierele Ilbah împreună şi-au expus colecţiile, alături de designerul aflat la început de drum Corina Crăciunoiu.

Antonia, fiica Giuliei Anghelescu Huidu

Astfel, pe podiumul amplasat în incinta Teatrului Excelsior din Bucureşti au urcat copiii unor persoane din viaţa publică, precum fiica lui Irinel Columbeanu, a Paulei Chirilă, a Giuliei Anghelescu-Huidu şi a lui Dan Cruceru. Lor li s-au alăturat fiica doctorului Felix Popescu – cel care i-a facut implant de păr lui Cătălin Botezatu) şi cea a doctorului Cosmin Dima (cândva şi el manechin pentru Botezatu!).

Irina Columbeanu

Asta în timp ce Andreas, juniorul Deei şi al lui Dinu Maxer, a oferit un moment muzical.

   

image image

Pentru Cătălin Botezatu şi invitaţii lui, Adore Cakes a creat o colecţie specială de dulciuri, în formă de rochiţe, de diferite modele şi culori, un candy bar spectaculos care i-a bucurat pe cei mici.

Adore Cakes a creat un candy bar tematic

Clara Rotescu şi-a prezentat colecţia pe muzica cântată live de Annes.

Annes

Show-ul Clarei Rotescu

Maria Simion a scos-o la rampă, într-o rochiţă cu patele gol, pe fiica prietenei ei, Giulia Angelescu Huidu.

Maria Simion, la prima ei colecţie pentru copii.

Iar Bianca Ioniţă, care a fost gazda evenimentului, a fost urmărită din sală de fetiţa ei, în vârstă de doar opt luni, care a ajuns şi ea pe catwalk, dar în braţele mamei sale, în prezentarea Chicco.

   

image image

„Aseară a fost momentul Sophiei, Prinţesei mele fantastice. Boţul ăla de om a depăşit obstacole pe care mulţi adulţi nu sunt în stare să le doboare. Şi-a învins emoţiile şi a luat lumea în piept. A defilat pe scenă ca model în prima colecţie Cătălin Botezatu pentru copii“, a declarat cu mândrie Dan Cruceru.

Sophia, fetiţa lui Dan Cruceru

„Ce mândră era buburuza mea în prezentarea lui Cătălin Botezatu, la Kids Fashion Week! Felicitări, Cătălin Botezatu!”, a scris şi Paula Chirilă pe contul ei de socializare, foarte emoţionată s-o vadă pe Sophia într-o asemenea ipostază nouă.

Carla, fetiţa Paulei Chirilă