Ralph Lauren îi îmbracă pe sportivii americani la Jocurile Olimpice

12 iulie, 2012

Delegaţia olimpică a Statelor Unite va purta la ceremonia de deschidere a JO de la Londra ţinute Ralph Lauren, ca şi la Beijing şi Vancouver.

Delegaţia olimpică a Statelor Unite va purta la ceremonia de deschidere a JO de la Londra ţinute Ralph Lauren, ca şi la Beijing şi Vancouver. Anul acesta, ţinutele vor fi alcătuite din blazere bleumarin şi berete de aceeaşi culoare.

Jucătoarea de fotbal Heather Mitts şi scrimerul Tim Morehouse au prezentat ţinutele oficiale, marţi, la emisiunea Today de la NBC. Pe blazer se pot vedea emblema echipei olimpice a SUA, dar şi logoul designerului. Cămaşa şi pantalonii sau fustele, în cazul sportivelor, sunt crem.

Ralph Lauren a prezentat în urmă cu câteva zile ţinutele americane pentru satul olimpic şi cele pentru ceremonia de închidere, inspirate din eleganţa engleză a anului 1948.

Îţi plac ţinutele atleţilor americani?

Foto: LA TimesRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG