Războiul stilurilor : Kim Kardashian vs. Blac Chyna

5 ianuarie, 2017
deschidere jpeg

Odată intrată în clanul Kardashian, e greu să nu fii nevoită să îţi schimbi stilul, ca să dai bine în pozele de paparazzi, în pozele de pe Instagram sau Facebook sau în poze, în general. Blac Chyna, logodnica singurului fiu din "Klan", Robert Kardashian, a fost şi ea supusă testelor supreme şi, mai ales pe perioada sarcinii,  s-a transformat într-un fel de copie a lui Kim, etalând ţinute extrem de asemănătoare. Într-unul dintre episoadele show-ului Keeping Up With The Kardashians, Kim s-a oferit chiar să o consilieze vestimentar pe cea pe care mulţi o consideră lipsită de stil. Orice numai să nu le facă de râs. Iată o evoluţie a stilului ei până să devină mama copilului lui Rob.

Kim nu îşi ascunde pasiunea pentru nuanţele nude şi chiar dacă o nuanţă închisă ar fi mascat proporţiile generoase pe care le dobândise în timpul sarcinii, ea a purtat în repetate rânduri astfel de rochii în nuanţe deschise sau pastelate. Iată cum Chyna a reuşit să afişeze un outfit inspirat de cel al cumnatei sale celebre.

image

Ieşirile din timpul zilei au fost şi ele inspirate de ţinutele lui Kim, iată un exemplu extrem de elocvent. Rochia turcoaz, la fel de mulată ca toate celelalte, este un nou exemplu că a copia nu înseamnă şi a avea stil.

image

Nici ţinutele sexy nu au fost trecute cu vederea. Înainte de a lua proporţii, ambele vedete preferau rochiile mini cu vedere la posteriorul în care au investit o avere, care, de multe ori, e chiar mai comentat decât posesoarea lui. Iată două apariţii asemănătoare.

image

Un outfit emblematic pentru Kim, alcătuit din rochia albă, mulată şi cămaşa lungă de mătase, a fost copiat cum se cuvine de Chyna, care, mândră de noul ei look, a postat fotografia pe Instagram.

image

Şi în ceea ce priveşte apariţiile ceva mai sobre situaţia stă cam la fel. Iată două ţinute all black cu capă integrată pe care logodnica lui Rob nu a ratat-o.

Să nu uităm, însă, că trupurile lor nu au fost, cândva, mai ok. Iată-le în două ipostaze cât se poate de sexy, cu o ţinută cu crop top ce le pune în valoare pielea măslinie.

image image

Foto: Getty Images, Hepta, Instagram, PinterestRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg