R─âzboiul stilurilor - pe cine copiaz─â Caitlyn Jenner?

12 decembrie, 2016
deschidere jpeg

Caitlyn Marie Jenner, cunoscut─â din show-ul Keeping Up With The Kardashians drept Bruce Jenner, ┼či-a schimbat nu doar sexul, ci ┼či stilul, odat─â cu transformarea ce avut loc ├«n aprilie 2015. De┼či mul┼úi sunt cei care au condamnat-o, ea a fost deja ├«ncadrat─â de multe reviste ├«n topul celor mai bine ├«mbr─âcate celebrit─â┼úi.

image

┼×i cum o identitate stilistic─â e greu de dob├óndit chiar ┼či de cele care s-au n─âscut femei,  ea a ales drept surse de inspira┼úie cum nu se putea mai bine: o prin┼úes─â ┼či un model celebru, pe Kate Middleton ┼či pe Cindy Crawford. Iat─â care au fost cele mai elocvente alegeri stilistice care o dau de gol.

La numai trei luni de la transformarea sa, Cate a dorit s─â ├«┼či traseze un drum spre a deveni fashion icon. Iat-o aici, la 65 de ani, concur├ónd ├«n aceast─â ┼úint─â de gal─â cu supermodelul cu 16 ani mai t├ón─âr─â

image image

Nici ├«n ceea ce prive┼čte competi┼úia cu prin┼úesa Kate, fostul atlet nu se las─â mai prejos. Rochiile care etaleaz─â, senzual, umerii, sunt preferate de am├óndou─â, ├«n special atunci c├ónd vine vorba de apari┼úii de gal─â.

image

┼óinutele casual sau smart casual sunt ┼či ele alese cu aten┼úie, ┼či asta pentru c─â paparazzi nu o iart─â. Fie c─â este vorba de un eveniment de zi sau o simpl─â ie┼čire la cump─âr─âturi sau cu noile prietene, Cate alege stilul clasic, la fel ca ┼či Cindy.

image

Una dintre cele mai elocvente apari┼úii a fost cea ├«n care a ales s─â poarte fix aceea┼či rochie albastr─â pe care Kate Middleton a etalat-o atunci c├ónd ┼či-a anun┼úat logodna cu Prin┼úul William, ├«n 2010. Nu putem trece, ├«ns─â, cu vederea, nici faptul c─â aceea┼či nua┼ú─â ┼či acela┼či styling au fost abordate cu alt─â ocazie ┼či de Cindy.

image

Nu este niciun secret c─â Ducesa ador─â rochiile midi, din dantel─â, iar Cate Jennter s-a inspirat din nou din mixurile alese de Kate Middleton. Se pare c─â prefer─â nuan┼úa de albastru, c─âci multe dintre ┼úinutele pe care le alege sunt ├«n varia┼úii ale acesteia.

image

Nici ├«n ceea ce prive┼čte ┼úinutele office sau apari┼úiile la conferin┼úe de pres─â, Cate nu a g─âsit un stil original. Mixul de fust─â midi cu decolteu sau c─âma┼č─â, ├«n nuan┼úe de alb ┼či negru, nu d─â gre┼č. Tocurile nu lipsesc nici ele din apari┼úiile ├«n public, de┼či mersul de podium nu prea mai poate fi ├«nsu┼čit la v├órsta asta.

image

Cu rochia neagr─â p├ón─â la genunchi nu va da niciodat─â gre┼č, iar acesta este un outfit pe care ├«l abordeaz─â tot mai des.

image

Rochia mulată în combinaţie cu geaca de piele, de inspiraţie rock, alcătuies o altă ţinută cool, mai ales că trupul atletic îi permite.

image

B─ât─âlia stilurilor se d─â chiar ┼či ├«n paginile revistelor, c─âci ┼čedin┼úele foto la care Cindy ┼či Cate au luat parte par a fi mai mult dec├ót o coinciden┼ú─â. ┼×i de vreme ce Crawford a pozat pentru revista Tatler ├«n septembrie 2012, iar Caitlyn a ap─ârut pe coperta Vanity Fair ├«n iulie 2015, nu mai exit─â niciun dubiu care a fost sursa de inspira┼úie.

image

Foto: Hepta, Getty Images, PinterestRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg