Răzvan Ciobanu despre Rihanna: cum a evoluat stilul ei pe covorul roşu!

7 martie, 2015

Număr de număr, facem retrospectiva vestimentară a unei vedete pe covorul roşu, sub lupa unui invitat special din domeniul modei. În cel mai recent număr al revistei Ok, celebrul designer Răzvan Ciobanu a

Număr de număr, facem retrospectiva vestimentară a unei vedete pe covorul roşu, sub lupa unui invitat special din domeniul modei. În cel mai recent număr al revistei Ok, celebrul designer Răzvan Ciobanu a fost cel care a taxat greşelile vestimentare ale Rihannei, dar şi cel care i-a apreciat alegerile inspirate, de la apariţia acesteia în showbiz şi până în prezent.

august 2005

Chiar dacă ţinem cont de an şi vârsta ei de atunci, ţinuta nu a fost potrivită pentru covorul roşu. Abdomenul la vedere şi pantalonul trei sferturi s-ar fi asortat cu o ieşire în parc, nu cu un păr impecabil coafat! Apariţia a fost o catastrofă - prea casual pentru un star în ascensiune.

Click pe următoarea!

noiembrie 2009

Rochia este senzaţional de frumoasă. O putem poziţiona la fel de bine şi în 2015, dovada că această tăietură e nemuritoare. Sigur ar fi fost la „best dressed“ dacă nu ar fi asortat acea pereche de pantofi extrem de urâţi şi... albi! Îmi place, însă, că nu a supralicitat cu accesorii sau bijuterii.

februarie 2011

Ştiu că a fost o ţinută care a făcut multe victime printre vedetele din L.A. Personal, o găsesc fadă. Nu-mi place coafura, nici inelul prea mare. Look-ul potrivit trebuia să fie mai fragil şi mai feminin. Iar părul roşu, pielea şi rochia albă nu funcţionează bine împreună.

februarie 2013

Probabil cea mai frumoasă apariţie a sa pe covorul roşu. Make-up impecabil, păr feminin coafat. Rochia vaporoasă îi dezvăluie umerii, unul dintre punctele ei forte. Faptul că nu a exagerat cu decolteul, transparenţa şi lungimea e mai sexy şi de bun gust.

iunie 2014

Vulgar, depăşit şi potrivit pentru un show de cabaret. Nu am apreciat nici numărul de cristale de pe rochie, nici faptul că singura soluţie de a acoperi părţile intime a fost acea capă stupidă din blană. Concluzia: schimbă stiliştii prea des ori greşeşte, considerând că nu are nevoie de ei!Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG