Regina Letizia a Spaniei, două outfituri stilate. Uite ce a purtat de 8 martie!

Citeste tot despre:

,

Regina Spaniei ne-a obișnuit deja cu aparițiile sale publice îmbrăcată în piese vestimentare foarte chic, alese cu grijă și cu bun-gust, care îi vin ca turnate. Iată că și la cele mai recente două apariții publice Letizia a impresionat din nou, de data aceasta într-un deux-pièces foarte elegant și într-o ținută mai sobră, la două evenimente diferite.

Faptul că a lucrat ca jurnalist înainte de a se căsători cu un rege demonstrează preferințele sale vestimentare puțin mai aparte, dar care sunt demne de o regalitate. Letizia a Spaniei și-a creat un stil aparte, glamouros, care o prinde de minune. Marți, la o întâlnire oficială la Madrid, ea a purtat un costum gri deschis, format din două piese – sacou și fustă, foarte elegant, creație Carolina Herera, la care a adugat o curea în talie, pantofi stiletto negri și o geantă mare de mână din piele neagră.

Aseară, de 8 martie, Letizia a apărut din nou, de data aceasta într-o ținută puțin mai sobră, dar la fel de potrivită pentru silueta ei, dar și pentru contextul evenimentului la care a participat. Ea și soțul său, Regele Filip, le-au adus un omagiu celor care au pierit în 2014 în atentatele cu bombă de la Madrid.

Cuplul regal a venit la concertul în memoria victimelor teroristmului, iar Letizia, 43 de ani, a ales o ținută sobră, adecvată pentru această ocazie, purtând negru din cap până în picioare. Letizia, una dintre cele mai apreciate și mai stilate regalități, a îmbrăcat o pereche de pantaloni evazați cu talie înaltă, o cămașă cu inserții discrete aurii și pantofi cu toc negri.

Foto: Hepta, Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA