Regina Letizia, în fustă lungă, dar cu piciorul la vedere. Ce ținută interesantă a ales!

4 noiembrie, 2022
Regina Letizia Profimedia (1) jpg

Regina a îmbrăcat iarăși o piesă vestimentară de la un brand de haine cunoscut în toată lumea și accesibil tuturor.

Letizia a participat miercuri la cea de-a 22-a ediție a Festivalului de Film “Ópera Prima” în orașul Tudela. Regina în vârstă de 50 de ani și-a afișat un picior, întrucât modelul fustei avea un decupaj considerabil.

Regina Letizia Profimedia (2) jpg

Regala a abordat această ținută foarte tinerească, cu o bluză neagră, fusta alb-negru, pantofi cu toc negri și poșetă tot neagră.

Surâzătoarea Letizia are o pasiune pentru combinațiile alb-negru, în care a fost văzută de multe ori. Regina este o susținătoare a sustenabilității, de aceea îmbracă mereu haine foarte accesibilile la preț, iar pe cele scumpe le poartă de mai multe ori.

Singura capcană în care poate cădea este că la întâlnirile publice poate da nas în nas cu o femeie îmbrăcată la fel. A pățit-o o dată, iar incidentul a fost foarte amuzant. Însăși Regina Letizia s-a distrat, nelăsând deloc această neplăcere să-i strice ziua.

Soția Regelui Felipe al Spaniei este cu fiecare apariție definiția eleganței, prin distincția pe care o are. La acest eveniment și-a lăsat părul desfăcut și a salutat mulțimea.

Fusta pe care a ales-o Regina Letizia la acest eveniment face parte din colecția TOGA și H&M, o companie cu sediul la Tokio, care promovează hainele ce conțin detalii ingenioase și foarte ușor de purtat. Această piesă vestimentară a costat 129 de dolari. Poșeta aleasă la eveniment de Regina Letizia este Giorgio Armani. Festivalul din 2 noiembrie a fost un tribut pentru regizorul Pilar Miró, care a decedat în urmă cu 25 de ani. Regina Letizia i-a înmânat la eveniment un trofeu lui Gonzalo Miró, în memoria și omagiul lui Pilar Miró.

Potrivit Casei Regale spaniole, festivalul din Tudela este cel mai important eveniment al anului din oraș, iar prezența Reginei Letizia a fost cu adevărat motiv de mândrie pentru locuitori și organizatori.

Regina Letizia a fost adorabilă în baia de mulțime și s-a fotografiat cu zâmbetul pe buze împreună cu toți cei ce și-au dorit asta.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg