Reunire de senzaţie: Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Cindy Crawford

11 ianuarie, 2016
naomi campbell claudia schiffer si cindy crawford jpg jpeg

Cele trei topmodele au pozat din nou împreună în cadrul unui pictorial realizat pentru casa de modă Balmain.

Claudia Schiffer, Cindy Crawford şi Naomi Campbell

Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Cindy Crawford au pozat împreună pentru o campanie de promovare a celei mai recente colecţii Balmain. Astfel, cele mai cunoscute şi mai apreciate top-modele din anii ’90 apar într-un set de fotografii alb negru, realizate de fotograful Steven Klein, pentru colecţia primăvară - vară 2016 a celebrei case de modă franceze.

Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Cindy Crawford, care au trecut deja de vârsta de 45 de ani, fac parte dintr-un grup de top-modele cunoscute sub apelativul "original supers" ("super-modelele originale") şi, de asemenea, sunt considerate veritabile legende ale modei din anii 1990.

Olivier Rousteing, directorul de creaţie al casei Balmain, spune că a dorit să profite de statutul de super-vedete al celor trei manechine, pentru a promova noua colecţie a casei pariziene. Într-un interviu acordat revistei Vogue, Olivier Rousteing a dezvăluit faptul că cele trei top-modele l-au inspirat dintotdeauna, încă de la o vârstă fragedă, şi reprezintă principala sursă de inspiraţie a noii colecţii Balmain.

Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Olivier Rousteing şi Naomi Campbell

Şedinţa fotografică organizată pentru noua campanie de promovare a colecţiei Balmain a permis, totodată, celor trei modele, care sunt foarte bune prietene şi lucrează împreună de câteva decenii, să stea din nou de vorbă şi să facă glume pe diverse subiecte.

„Iubesc acest sentiment, să le văd din nou pe Cindy şi pe Naomi. De fiecare dată când ne întâlnim, e ca şi cum am continua o discuţie pe care am fi avut-o ieri. Am trecut împreună prin multe lucruri extraordinare. Cu Cindy discut despre vieţile noastre de familie, atunci când ne coafăm sau ne refacem machiajul, iar Naomi, care are în continuare cel mai bun trup din industria modei, ne face mereu să râdem“, a declarat Claudia Schiffer pentru revista „Vogue“.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg