Rihanna nu renunță la ținutele sexy nici după ce a născut. Cum și-a făcut apariția în public

30 august, 2022
Rihanna și ASAP Rocky jpg

Rihanna a devenit mămică pentru prima dată în luna mai a acestui an, iar sarcina sa nu a fost deloc ocolită de senzații tari.

Iubitul ASAP Rocky a fost săltat de poliție de acasă, dar și acuzat c-ar fi înșelat-o pe artistă, care desigur nu a primit vestea cu inima ușoară.

Cu toate acestea, cântăreața și antreprenoarea de succes a gestionat situația cu tact și un calm aparent s-a așternut în familia lor.

Ba chiar o liniște neașteptată, de când a născut. Însă recent a fost văzută în public, împreună cu partenerul său de viață și tatăl copilului său. Cei doi probabil că aveau nevoie de puțină intimitate, căci și-au închiriat un apartament de lux la Hotelul Ned. Rihanna, așa cum ne-a obișnuit, a îmbrăcat o ținută super sexy, chiar dacă răutăcioșii ar putea spune că are cam multe kilograme pentru a purta o fustă atât de scurtă. Artista nu se împiedică de detalii. Și-a pus sandalele cu toc, fusta mini, o cămașă verde smarald cu vedere la bustul generos și s-a bucurat de ieșirea romantică la... hotel.

ASAP Rocky a fost foarte atent cu ea, i-a oferit mâna și i-a stat alături. Rapperul era îmbrăcat în negru, cu un maieu, nelipsitele codițe și o pereche de bocanci.

Fotoreporterii i-au întrebat ce face copilul, dar ei s-au mulțumit doar să zâmbească și n-au făcut nicio declarație.

Rihanna a dezvăluit că este însărcinată în ianuarie, la aproape doi ani de relație cu Rocky. Cuplul a început să se întâlnească în timpul pandemiei.  Rihanna a mai avut în trecut relații cu Drake, Travis Scott și Lewis Hamilton, printre alții, dar cea mai mediatizată  poveste rămâne cea cu Chris Brown. Între timp, Rihanna a evoluat enorm, este cea mai bogată artistă și o prezență notabilă în Topul Forbes. Ea a dat lovitura cu colecțiile sale nonconformiste de lenjerie intimă.

 Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg
HelpNet jpg