Rita Ora, cea mai nereuşită şi mai vulgară apariţie a sa, la un show Versace!

25 ianuarie, 2016
rita ora oribil hepta 2263839 jpeg

A fost greu să găsim cel mai potrivit termen pentru rochia purtată de Rita Ora, ieri: dezastruoasă? Ratată? Oribilă? Penibilă? Neinspirată? Ieftină? Toate cee enumerate?

She let us down, ieri, când cântăreaţa a bifat oficial cea mai ieftină apariţie mondenă din viaţa ei, tocmai la prezentarea de modă Versace de la Paris. De fapt, mulţi critici şi chiar şi presa au căzut de acord că Rita a dat, pur şi simplu, cel mai mare rateu vestimentar, alegând ceva oribil de purtat pentru silueta ei şi cu tentă aşa ieftină – idee accentuată de şi de machiajul neinspirat.

Deloc HOT, aşa cum dorea ea...

Dar să o luăm cu începutul.

Duminică, frumoasa artistă de 25 de ani a dorit să impresioneze, ca de fiecare dată, prin formele feminine şi sex-appealul său. Din păcate, a mers puţin cam prea departe cu întregul său look, reuşind într-adevăr să stârnească muţenie – dar nu cea dorită... pentru că ce poţi spune la o asemenea apariţie penibilă, într-o bucată de material extrem de sumară, portocalie, legată pe alocuri cu frânghii cât să semene cu o rochie cool? Singurul lucru cool a fost numele brandului – Versace – însă rezultatul e o ciudăţenie de rochie care nu pică deloc bine pe Rita Ora. Lipsa totală a lenjeriei intime, faptul că “rochia” este extrem de scurtă, la limită chiar, şi faptul că se vede prea multă piele au conferit un look cu totul inestetic al divei pop. Poate că pe modelele de pe pasarelă cade mai bine această ţinută, însă pe ea, deloc.

Din spate, ţinuta arată la fel de urât

Iar stylingul… Machiajul smokey eyes cu nuanţe argintii şi culoarea nude a buzelor, împreună cu buclele de un blond spălăcit i-au conferit un aspect kitschios, ieftin şi nepotrivit pentru o femeie care are, totuşi, o echipă de stilişti pe care credem că şi-o permite fără probleme tocmai pentru a evita ASEMENEA apariţii.

Rochia Versace nu a picat deloc bine pe artistă...

Pe scurt, dacă a dorit să fie provocatoare şi în atenţia tuturor, i-a ieşit. Dar nu din motivele dorite, fiind una dintre cele mai sumare şi mai urâte ţinute purtate vreodată de Rita Ora.

FOTO HEPTARecente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg