Rochia de mireasă neagră. Cine a purtat-o şi cine a "inventat-o"

5 octombrie, 2015
Rochia de mireasă neagră jpeg

A fi colorată la propria nuntă nu mai este ceva ciudat, multe vedete au ales în ultimii ani să iasă din tradiţionalul alb pentru nuntă. Dacă unele vedete au ales culori deschise şi vesele, altele au purtat elegantul negru la rochia de mireasă.

image

Rochia de mireasă neagră a fost inventată de fostul senior editor de modă US Vogue, Vera Wang, a cărei culoare preferată, negrul, a ajuns vedetă la nunţi. Încă din toamna anului 2012, când a avut ocazia de a prezenta colecţia de rochii de mirese negre, Vera Wang a avut un mare succes.

Rochia de mireasă neagră – vedete care au ales să poarte negru în ziua cea mare

Iată vedetele care au ales să poarte rochia de mireasă neagră. Avril Lavigne şi Chad Kroeger au ales o nuntă romantică, puţin diferită. Mireasa, precum şi mirele, au purtat negru pentru ţinutele lor în cea mai specială zi.

Starul din Sex and the City, Sarah Jessica Parker, a luat decizia riscantă de a purta rochie neagră la nunta cu Matthew Broderick în 1997. Se pare că vedeta a regretat decizia neconvenţională de la propria nuntă şi a declarat că dacă ar avea ocazia să reînnoiască jurămintele din acea zi, cu siguranţă că ar purta o rochie albă potrivită pentru nuntă, aşa cum ar fi trebuit să poarte atunci.

image

Parker a mai declarat că a vrut să poarte o rochie neagră pentru a nu atrage prea mare atenţie asupra evenimentului, însă această decizie o va mai chinui mulţi ani.

O altă vedetă care a optat pentru rochia de mireasă neagră este Ellen Pompeo, vedeta serialului Grey’s Anatomy. Cuplul Ellen Pompeo şi Chris Ivery au avut o nuntă simplă şi privată în 2007 la New York. Ellen a purtat o rochie neagră scurtă, semnată Yves Saint Laurent, cumpărată din Paris în vara precedentă nunţii.

image

Actriţa a declarat despre decizia sa că este normal ca femeile să îşi dorească o nuntă frumoasă la care să poarte o rochie specială, însă ea nu a simţit nevoia, deoarece are foarte des ocazia de a apărea aranjată în rochii de seară.

Rochia de mireasă neagră – colecţia de rochii de mireasă 2012 Vera Wang, o nouă provocare interesantă

Shenae Grimes, starul din 90210, a ales şi ea să poarte rochia neagră de mireasă la nunta cu modelul britanic Josh Beech. Vedeta a purtat o rochie neagră semnată Vera Wang, din colecţia toamnă 2012, a avut parte de muzică house, iar jurămintele le-au făcut pe un remix Beastie Boys şi Led Zeppelin. Întrebată cu câteva luni de zile înainte de ziua cea mare, actriţa de declarat că cei doi vor să o ia încet şi să aibă o nuntă în stilul lor, nu neapărat în stil tradiţional.

Despre colecţia sa ieşită din comun şi foarte apreciată, a rochiilor negre de mireasă, Vera Wang a declarat: “Consider că negrul este spectaculos şi oferă senzaţia de prospeţime. Plus că este distractiv să fii în afara tendinţelor. Pentru mine a însemnat să creez mister şi a fost o nouă provocare. A adus senzualitate, dar şi seriozitate colecţiei mele”.



Recente pe Ok! Magazine

Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg