Rochia de mireasă neagră. Cine a purtat-o şi cine a "inventat-o"

5 octombrie, 2015
Rochia de mireasă neagră jpeg

A fi colorată la propria nuntă nu mai este ceva ciudat, multe vedete au ales în ultimii ani să iasă din tradiţionalul alb pentru nuntă. Dacă unele vedete au ales culori deschise şi vesele, altele au purtat elegantul negru la rochia de mireasă.

image

Rochia de mireasă neagră a fost inventată de fostul senior editor de modă US Vogue, Vera Wang, a cărei culoare preferată, negrul, a ajuns vedetă la nunţi. Încă din toamna anului 2012, când a avut ocazia de a prezenta colecţia de rochii de mirese negre, Vera Wang a avut un mare succes.

Rochia de mireasă neagră – vedete care au ales să poarte negru în ziua cea mare

Iată vedetele care au ales să poarte rochia de mireasă neagră. Avril Lavigne şi Chad Kroeger au ales o nuntă romantică, puţin diferită. Mireasa, precum şi mirele, au purtat negru pentru ţinutele lor în cea mai specială zi.

Starul din Sex and the City, Sarah Jessica Parker, a luat decizia riscantă de a purta rochie neagră la nunta cu Matthew Broderick în 1997. Se pare că vedeta a regretat decizia neconvenţională de la propria nuntă şi a declarat că dacă ar avea ocazia să reînnoiască jurămintele din acea zi, cu siguranţă că ar purta o rochie albă potrivită pentru nuntă, aşa cum ar fi trebuit să poarte atunci.

image

Parker a mai declarat că a vrut să poarte o rochie neagră pentru a nu atrage prea mare atenţie asupra evenimentului, însă această decizie o va mai chinui mulţi ani.

O altă vedetă care a optat pentru rochia de mireasă neagră este Ellen Pompeo, vedeta serialului Grey’s Anatomy. Cuplul Ellen Pompeo şi Chris Ivery au avut o nuntă simplă şi privată în 2007 la New York. Ellen a purtat o rochie neagră scurtă, semnată Yves Saint Laurent, cumpărată din Paris în vara precedentă nunţii.

image

Actriţa a declarat despre decizia sa că este normal ca femeile să îşi dorească o nuntă frumoasă la care să poarte o rochie specială, însă ea nu a simţit nevoia, deoarece are foarte des ocazia de a apărea aranjată în rochii de seară.

Rochia de mireasă neagră – colecţia de rochii de mireasă 2012 Vera Wang, o nouă provocare interesantă

Shenae Grimes, starul din 90210, a ales şi ea să poarte rochia neagră de mireasă la nunta cu modelul britanic Josh Beech. Vedeta a purtat o rochie neagră semnată Vera Wang, din colecţia toamnă 2012, a avut parte de muzică house, iar jurămintele le-au făcut pe un remix Beastie Boys şi Led Zeppelin. Întrebată cu câteva luni de zile înainte de ziua cea mare, actriţa de declarat că cei doi vor să o ia încet şi să aibă o nuntă în stilul lor, nu neapărat în stil tradiţional.

Despre colecţia sa ieşită din comun şi foarte apreciată, a rochiilor negre de mireasă, Vera Wang a declarat: “Consider că negrul este spectaculos şi oferă senzaţia de prospeţime. Plus că este distractiv să fii în afara tendinţelor. Pentru mine a însemnat să creez mister şi a fost o nouă provocare. A adus senzualitate, dar şi seriozitate colecţiei mele”.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg