Rochia mini face furori pe covorul roşu

1 august, 2010

„Minijup, foarte scurt şi strâns pe trup“, spunea un cântec. Rochiţa mini mulată este preferată de multe vedete de la Hollywood, indiferent de silueta şi de înălţimea lor.

„Minijup, foarte scurt şi strâns pe trup“, spunea un cântec. Rochiţa mini mulată este preferată de multe vedete de la Hollywood, indiferent de silueta şi de înălţimea lor.

Cameron Diaz

Tendinţele actuale nu fac decât să-i flateze silueta frumoasei vedete. Cu cât lungimea rochiei este mai scurtă, cu atât superbele ei picioare sunt puse mai mult în valoare. Diaz în minijup este o viziune sexy!

Angelina Jolie

Zeiţa de la Hollywood este perfectă din cap până-n picioare. Aşa că nu-nţelegem de ce trebuia să-şi ascundă aceste picioare de vis sub rochiile lungi pe care insista să le îmbrace peste tot. Noroc cu întoarcerea fustei mini!

Kristen Stewart

Vedeta din „Twilight“ este adepta lungimilor cât mai mici. În materie de rochii, desigur... Preferă îndeosebi ţinutele mulate, în care arată răpitor de sexy. Singura obiecţie: un pic de bronz nu i-ar strica.

Christina Aguilera

Mămica Christina a pus ceva kilograme după naştere, dar nu-i stă deloc rău cu aceste forme. O ştie şi ea având în vedere că nu se teme să se afişeze în mini. Iar în această rochiţă neagră, cântăreaţa este cât se poate de sexy.

Lady Gaga

Extravaganta cântăreaţă este posesoarea unor picioare zvelte şi tonifiate, din acelea pe care vrei să le evidenţiezi într-o fustă mini. Păcat că, de cele mai multe ori, îngrozitoarele ei ţinute îi ascund trupul bine lucrat.

Kylie Minogue

Australianca ştie foarte bine că minionele trebuie să poarte rochii cât mai scurte, combinate cu sandale cu toc înalt. Dar niciuna dintre vedetele „micuţe“ nu arată atât de apetisant în minijup precum atrăgătoarea cântăreaţă.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg