Rochii strălucitoare şi pline de culoare, la gala amfAR Cannes

20 mai, 2016
Madalina Ghenea jpeg

Zilele acestea, am tot vorbit, admirat şi chiar criticat apariţiile ţinutelor de designer alese de vedetele prezente anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. În fond, este unul dintre cele mai impresionante şi mai nişate evenimente dedicate cinematografiei de calitate din lume, de aceea şi presiunea alegerii celor mai bune ţinute pentru covorul roşu este imensă. Pentru celebrităţi, desigur, nu pentru altcineva!

Şi, pe lângă covorul roşu dedicat fiecărei premiere de film în parte, există şi evenimentele speciale, cu scopuri diverse, care au loc zilele acestea. Cum s-a întâmplat şi ieri, în cadrul galei amfAR’s Cinema against AIDS – unde cele mai frumoase femei celebre au purtat creaţii care mai de care mai provocatoare şi mai interesante, în nuanţe deosebite.

Iată şi vedetele care au purtat rochii spectaculoase, pline de culoare, la Cannes!

FOTO GETTY IMAGES

Nu putea să lipsească nici Mădălina Ghenea, într-o rochie superbă şi diafană semnată Zuhair Murad, cu capă lungă. Acelaşi machiaj smokey şi părul lăsat liber, aşa cum ne-a obişnuit, deşi ar fi mers de minune pentru un plus de eleganţă un coc lejer. Ţinuta per ansamblu este foarte frumoasă!

Madalina Ghenea

Tânăra Chanel Iman, de 25 de ani, a ales o creaţie cu transparenţe, semnată Marchesa, cu jocuri de materiale argintii.

Chanel Iman

Eva Herzigova a fost o apariţie absolut superbă, foarte classy, cu palton delicat de satin. Adevărul este că pentru acest eveniment cu scop umanitar modelul chiar a strălucit de sus până jos. Superb!

Eva Herzigova

Katy Perry a adus farmecul latino la gala amfAR, purtând o creaţie Marchesa. Rochia de culoare roşu sangria, cu volane, a transformat-o pe cântăreaţă într-o dansatoare de flamenco. Dar i se potriveşte de minune!

Katy Perry

Şi Uma Thurman, care a mizat pe explozia de culoare optimistă - rozul intens, cu o broşă sub formă de inimă. Nu cea mai frumoasă combinaţie...

image

Toni Garrn şi-a făcut şi ea simţită prezenţa, alegând să poarte o rochie mini cu mâneci lungi, care i-au dezvăluit graţioasele picioare. O apariţie strălucitoare şi elegantă.

Toni Garrn

Paris Hilton a purtat şi ea o rochie bijuterie, de culoare argintie, mulată pe corp. Pantofii nu au treabă cu stilul rochiei, dar ne place ţinuta aleasă de starletă, cât şi stylingul.

Paris Hilton

Mila Jovovich, care este şi ambasadorul amfAR's Cinema against AIDS, a ales tot o rochie argintie, strălucitoare, dar cu o croială cam demodată.

Mila Jovovich

Karolina Kurkova a preferat un mix de culoare provocatoare pentru make-up şi nuanţă pastelată pentru rochia fără bretele, mini, aleasă pentru eveniment. Nu chiar cea mai reuşită combinaţie...

Karolina KurkovaRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg