Rosie Huntington-Whiteley, sexy pentru Burberry

28 iulie, 2011
rosie huntington whiteley jpeg

Protagonista peliculei ÔÇ×Transformers: Dark of the MoonÔÇŁ ┼či iubita lui Jason Statham a devenit imaginea parfumului Burberry Body, prilej cu care a fost dat─â publicit─â┼úii ┼či o prim─â imagine din campania

Protagonista peliculei ÔÇ×Transformers: Dark of the MoonÔÇŁ ┼či iubita lui Jason Statham a devenit imaginea parfumului Burberry Body, prilej cu care a fost dat─â publicit─â┼úii ┼či o prim─â imagine din campania de promovare, realizat─â de fotograful peruan Mario Testino, ├«n care senzuala Rosie poart─â doar un trenci Burberry.

image

Cariera lui Rosie este str├óns legat─â de colabor─ârile sale cu casa de mod─â, ea ap─âr├ónd ├«n campaniile pentru linia de ├«mbr─âc─âminte ┼či accesorii, ├«n sezoanele toamn─â-iarn─â 2008/2009 ┼či 2010. Modelul britanic reia acum colaborarea, accept├ónd s─â devin─â prima imagine a noului parfum al brandului. ÔÇ×Este o onoare pentru mine s─â pot lucra din nou pentru Burberry. Este brandul care practic m-a lansat pe pia┼úa mondial─â a modellingului. Iar acum, s─â fiu rugat─â s─â fiu primul Burberry Body e un compliment absolut cov├ór┼čitorÔÇŁ, m─ârturise┼čte ea.

Foto: Northfoto; PrestigesRecente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg