Rucsacul în ţinuta de toamnă - cum integrezi conceptul back to school şi pentru ţinute mai feminine

10 septembrie, 2020
2 rucsac floral png png

Rucsacul nu iese din tendinţe! Dacă până acum ai apreciat acest accesoriu pentru libertatea de mişcare pe care ţi-a oferit-o, pentru aerul fresh şi stilul tineresc, nici la ţinutele de toamnă nu îl vei omite. Este timpul de back to school, iar ţinutele de acest gen pare că sun ideale de combinat cu un rucsac.

Această piesă creativă şi versatilă a inspirat Zevo pentru ca astăzi să vorbim despre modele moderne şi dintre cele mai interesante. Sunt la graniţa între sport şi casual, modele între casual şi office, dar de fiecare dată vorbim despre calitate, piele naturală şi detalii feminine. Desigur, la bază, rucsacul s-a născut din moda străzii, fiind emblematic pentru street style.

Te inspirăm astăzi cu câteva tipuri de rucsacuri marca Zevo, pentru garderoba de toamnă pe care începi să o defineşti. 

Pentru femeia grăbită şi pregătită pentru orice

Conceptul de convertible a prins tot mai mult contur în era modernă în care trăim. Îl putem integra şi la acest capitol, al genţilor. Un rucsac geantă sau geantă tip rucsac este recomandarea pentru cele care sunt active, mereu pe fugă sau pregătite pentru orice context în care s-ar putea regăsi zi de zi.

Geantă 2 în 1 ce se transformă în rucsac nu-şi pierde din farmec. Descoperă la Zevo modele din piele moale, lucioase, cu care nu poţi trece neobservate.

Rucsacul înflorat, pentru a îmblânzi toamna

Chiar dacă acest sezon te inspiră mai degrabă să alegi ţinute simple şi accesorii sobre, nu te lăsa păcălită de monotonia toamnei. Rucsacul înflorat la propriu, multicolor, de la Zevo va îmblânzi acest sezon. Este un explozie de culoare şi de flori aplicate, detalii de asemenea din piele.

1 rucsac floral png png

Îl poţi purta şi în mână, etalând această imagine florală.

Rucsacul cu franjuri

3 rucasc cu franjuri jpg jpeg

Franjurile aduc o notă de dinamism şi pare că însufleţesc imaginea acestui accesoriu. În simplitatea sa un astfel de rucsac este ideal pentru ţinutele de orice fel, de zi, de stradă, casual. Nici detaliile metalice nu trec cu vederea. Zevo propune la fiecare model o paletă cromatică variată pentru că ţinutele tale de toamnă să îşi găsească asortarea cu un rucsac în culori atractive şi deloc banale.

Este un rucsac potrivit şi pentru femeile sobre sau pentru adeptele stilului office?

Versatilitatea unui astfel de accesoriu, cel puţin aşa cum o descoperim la Zevo, permite atât de multe combinaţii vestimentare la care un rucsac poate fi potrivit. Dar nu ţine numai de gusturi, ci şi de atitudinea purtătoarei. Rucsacul simplu, din piele, cu detalii feminine şi rafinate precum fluturii bătuţi cu pietre pot fi una din acele alegeri ce îmblânzesc chiar şi cele mai sobre feţe. Aşadar iată o provocare stilistică a acestui sezon.

Orice rucsac dorit poate fi comandat din cadrul paginii oficiale, zevo.ro. Descoperă aici un univers al accesoriilor din piele lucrate cu măiestrie de italieni iscusiţi, în ţară cu tradiţie pentru prelucrarea acestui material. Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg
BD 2024 new photo clean jpg
image 123650291 JPG
EtMnWfl   Imgur jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
okmagazine ro (2) jpg
Iquos mov (1) jpg
Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg
3 jpg
Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg