Rucsacul ├«n ┼úinuta de toamn─â - cum integrezi conceptul back to school ┼či pentru ┼úinute mai feminine

10 septembrie, 2020
2 rucsac floral png png

Rucsacul nu iese din tendin┼úe! Dac─â p├ón─â acum ai apreciat acest accesoriu pentru libertatea de mi┼čcare pe care ┼úi-a oferit-o, pentru aerul fresh ┼či stilul tineresc, nici la ┼úinutele de toamn─â nu ├«l vei omite. Este timpul de back to school, iar ┼úinutele de acest gen pare c─â sun ideale de combinat cu un rucsac.

Aceast─â pies─â creativ─â ┼či versatil─â a inspirat Zevo pentru ca ast─âzi s─â vorbim despre modele moderne ┼či dintre cele mai interesante. Sunt la grani┼úa ├«ntre sport ┼či casual, modele ├«ntre casual ┼či office, dar de fiecare dat─â vorbim despre calitate, piele natural─â ┼či detalii feminine. Desigur, la baz─â, rucsacul s-a n─âscut din moda str─âzii, fiind emblematic pentru street style.

Te inspir─âm ast─âzi cu c├óteva tipuri de rucsacuri marca Zevo, pentru garderoba de toamn─â pe care ├«ncepi s─â o define┼čti. 

stanga
dreapta
1 rucsac floral png png
3 rucasc cu franjuri jpg jpeg

Pentru femeia gr─âbit─â ┼či preg─âtit─â pentru orice

Conceptul de convertible a prins tot mai mult contur ├«n era modern─â ├«n care tr─âim. ├Äl putem integra ┼či la acest capitol, al gen┼úilor. Un rucsac geant─â sau geant─â tip rucsac este recomandarea pentru cele care sunt active, mereu pe fug─â sau preg─âtite pentru orice context ├«n care s-ar putea reg─âsi zi de zi.

Geant─â 2 ├«n 1 ce se transform─â ├«n rucsac nu-┼či pierde din farmec. Descoper─â la Zevo modele din piele moale, lucioase, cu care nu po┼úi trece neobservate.

Rucsacul înflorat, pentru a îmblânzi toamna

Chiar dac─â acest sezon te inspir─â mai degrab─â s─â alegi ┼úinute simple ┼či accesorii sobre, nu te l─âsa p─âc─âlit─â de monotonia toamnei. Rucsacul ├«nflorat la propriu, multicolor, de la Zevo va ├«mbl├ónzi acest sezon. Este un explozie de culoare ┼či de flori aplicate, detalii de asemenea din piele.

1 rucsac floral png png

├Äl po┼úi purta ┼či ├«n m├ón─â, etal├ónd aceast─â imagine floral─â.

Rucsacul cu franjuri

3 rucasc cu franjuri jpg jpeg

Franjurile aduc o not─â de dinamism ┼či pare c─â ├«nsufle┼úesc imaginea acestui accesoriu. ├Än simplitatea sa un astfel de rucsac este ideal pentru ┼úinutele de orice fel, de zi, de strad─â, casual. Nici detaliile metalice nu trec cu vederea. Zevo propune la fiecare model o palet─â cromatic─â variat─â pentru c─â ┼úinutele tale de toamn─â s─â ├«┼či g─âseasc─â asortarea cu un rucsac ├«n culori atractive ┼či deloc banale.

Este un rucsac potrivit ┼či pentru femeile sobre sau pentru adeptele stilului office?

Versatilitatea unui astfel de accesoriu, cel pu┼úin a┼ča cum o descoperim la Zevo, permite at├ót de multe combina┼úii vestimentare la care un rucsac poate fi potrivit. Dar nu ┼úine numai de gusturi, ci ┼či de atitudinea purt─âtoarei. Rucsacul simplu, din piele, cu detalii feminine ┼či rafinate precum fluturii b─âtu┼úi cu pietre pot fi una din acele alegeri ce ├«mbl├ónzesc chiar ┼či cele mai sobre fe┼úe. A┼čadar iat─â o provocare stilistic─â a acestui sezon.

Orice rucsac dorit poate fi comandat din cadrul paginii oficiale, zevo.ro. Descoper─â aici un univers al accesoriilor din piele lucrate cu m─âiestrie de italieni iscusi┼úi, ├«n ┼úar─â cu tradi┼úie pentru prelucrarea acestui material. Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg