S-au îmbrăcat la fel, la aceeași gală: Margot Robbie, Emily Blunt și Natalie Portman, în rochii similare

10 ianuarie, 2024

Margot Robbie, Emily Blunt și Natalie Portman au purtat rochii foarte asemănătoare la cea de-a 14-a ediție a galei Premiilor Guvernatorilor, care a avut loc în Los Angeles, marți seara.

Margot Emily Natalie FotoJet jpg

Vedeta în vârstă de 33 de ani din filmul Barbie și eroina din pelicula Oppenheimer, în vârstă de 40 de ani, s-au înfruntat în rochii negre cu decolteuri strălucitoare încrustate de piatră, surprinzător de similare ca model. 

Chiar și coafurile lui Margot și a lui Emily au fost din același film, cu părul blond pieptănat pe spate și coafat în bucle moi. 

Margot Robbie a ales o rochie neagră, simplă, cu un decolteu adânc în formă de V și decupaje sexy la nivelul abdomenului tonifiat.

La rândul ei, Emily a atras atenția cu un accesoriu în stil choker, care se întindea pe rochie la nivelul pieptului și al secțiunii mediane. La o privire superficială, însă, ai fi zis că cele două actrițe poartă același model de rochie.

În același ton cu cele două s-a îmbrăcat și Natalie Portman, și anume o rochie neagră cu aceeași siluetă și un decupaj îndrăzneț la nivelul bustului. 

Natalie Portman foto profimedia 0835609890 jpg

Toți ochii au fost ațintiți asupra actriței în vârstă de 42 de ani, și asta nu doar datorită rochiei sexy abordate la gală. Natalie pare că a confirmat sfârșitul căsniciei sale de aproape 12 ani cu soțul Benjamin Millepied, în timpul unei discuții cu reporterul revistei WSJ. 

Actrița a declarat că locuiește la Paris cu cei doi copii ai săi, fără a-l menționa și pe soțul ei, în urma zvonurilor că cei doi au divorțat după ce coregraful francez a avut o aventură cu o femeie mult mai tânără, anul trecut.

În plus, Portman a apărut fără verigheta atât la Globurile de Aur din weekend, cât și la gala de marți seară, lucru care vorbește de la sine despre despărțirea de Millepied.

Ultima dată când Natalie a fost văzută cu verigheta pe deget a fost la începutul lunii iunie - la câteva zile după ce presupusa infidelitate a soțului ei a fost dezvăluită în presă.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg