Sarah Jessica Parker, așchia nu sare departe de trunchi. Fiicele sale, la fel de fashioniste ca celebra lor mamă

13 decembrie, 2022
SJP, Getty (1) jpg

Fiicele actriței, la fel de fashioniste. Iată cât de mari și cochete sunt acum fetele actriței Sarah Jessica Parker și ale actorului Matthew Broderick.

Nu aveau cum să rateze ”microbul” modei, mai ales că este o preocupare a lui Sarah Jessica Parker, dar și a celui mai cunoscut personaj jucat de ea: Carrie Bradshaw.

Vedeta ”Sex and the city” și soțul său Matthew Broderick au avut o frumoasă ieșire de familie, o apariție rară la premiera ”Unora le place jazz-ul” de pe Broadway. Marion, fiica de 13 ani a cuplului i-a copiat fidel stilul mamei sale și mai mult, chiar a împrumutat o haină de la aceasta.

SJP, Getty (2) jpg

Sarah Jessica Parker în vârstă de 57 de ani a ales o ținută sofisticată, așa cum ne-a obișnuit întotdeauna: o rochie bleumarin glittery, perle și o haină superbă bej. O împătimită a pantofilor, Sarah Jessica Parker a accesorizat la această ținută o superbă pereche de sandale bicolore. Fiicele gemene apar foarte stilish, cu rochii și jachete elegante, în timp ce fiul vedetelor este la patru ace, îmbrăcat la costum și cu o cravată deosebită, care îl evidențiază în familia atât de stilată.

Sarah Jessica Parker a fost fotografiată purtând haina aleasă de Marion anul trecut, în iarnă.

Bărbații familiei sunt foarte distinși. Matthew Broderick a ales, la 60 de ani, o ținută super sobră, all black, cu maletă, în timp ce fiul James, în vârstă de 20 de ani, promite să fie unul dintre cei mai doriți burlaci cu părinți vedete.

Marion și Tabitha au prins gustul evenimentelor cu ștaif, gemenele fiind văzute alături de mama lor pe covorul roșu și în toamnă, la premiera ”Hocus pocus”.

În schimb, la mult așteptata premieră ”And just like that”, pe covorul roșu a fost prezent și James, la fel de elegant ca acum.  Serialul revine în forță, cu un nou sezon, din care nu va lipsi celebra Carrie Bradshaw, interpretată magistral de Sarah Jessica Parker.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg
untold festival
Nationala Feminina de Fotbal a Romaniei 1 optimized 3000 jpg