Sarah Jessica Parker: Hot sau Not

28 iunie, 2010

Sarah Jessica Parker a fost încoronată regina stilului de la Hollywood. Pe bună dreptate, desigur! Sunt însă şi situaţii în care vedeta din Totul despre sex se cam face de râs. Iată unele dintre cele mai reuşite apariţii ale vedetei, dar şi nişte greşeli care nu-i fac cinste.

OK!

Sarah în galben-lămâie? E posibil! Şi nu-i stă nici rău. E adevărat că numai interpreta celebrei Carrie poate arăta bine în această nuanţă. Nota zece pentru îndrăzneală!

NOT OK!

Dacă mai înainte i-am admirat îndrăzneala, în acest caz Sarah trebuia să stea cuminte. Privind această ţinută opulentă şi încărcată, ne dăm seamă că actriţa îi mai cade câteodată victimă şi prostului gust. Acel cuib de păsări de pe capul ei ne atacă vederea!

OK!

E clar! Tonurile de galben i se potrivesc ca o mănuşă actriţei. Iar această rochie muştar are şi o croială inspirată, cu un umăr gol. Accesoriile sunt şi ele de bun-gust, iar Sarah se ridică în această situaţie la standardele unui fashion icon.

NOT OK!

Sarah în fucsia este un dezastru! Asta ca să nu menţionăm şi ciorapii negri din plasă şi acel accesoriu oribil de la gât. De admirat însă silueta vedetei, care se pretează unei rochiţe minuscule şi mulate, în genul anilor 80.

OK!

Nu înţelegem foarte bine ideea acestei rochiţe, dar este cool! Stratul de material negru peste cel alb este o găselniţă foarte interesantă, dar şi deosebit de sexy. Ţinuta lui Sarah pare complicată, dar dacă te uiţi mai bine, totul pare foarte simplu.

NOT OK!

Mda. Se pare că Sarah insită cu această salată pe post de pălărie. Şi de data aceasta a optat pentru una verde crud. Chiar şi pantofii sunt surprinzător de urâţi. Rochia ei ar fi meritat nişte accesorii mai cumpătate.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg