Sasha şi Malia Obama: debut în rochii spectaculoase la prima Cină oficială!

14 martie, 2016
FotorCreated2 jpeg

Cu această apariţie importantă la cina de stat oficială de la Casa Albă, cele două adolescente ale lui Barack Obama şi-ale Primei Doamne, Michelle, au avut debutul oficial grandios. Pe măsură au fost şi rochiile purtate de acestea, alese cu atenţie, dar fără grija preţurilor exorbitante, dintr-o colecţie spectaculoasă de ţinute de bal.

Soţii Obama, prim-ministrul Justin Trudeau cu soţia lui, Sophie

Malia, în vârstă de 17 ani, şi sora ei, Sasha, în vârstă de 14 ani, au purtat rochii glamuroase şi fermecătoare, apărând ca două zâne la cina oficială de la Casa Albă, unde-au atras toată admiraţia participanţilor. Rochiile atât de elegante au fost alese din colecţia designerului favorit al familiei prezidenţiale, Naeem Khan, fiecare costând aproape 20.000 de dolari!

Cele două rochii de designer purtate de fetele Obama

Sasha a preferat părul împletit, prins în coc, pentru un plus de romantism, în ton cu rochia cu aplicaţii florale din dantelă şi mărgele.

Sasha Obama în rochia prezentată mai sus

Malia a purtat părul liber, lăsat pe spate, dat fiind că şi rochia nude, cu cristale aplicate, fără bretele, i-a permis asta.

Malia Obama

Este prima oară când fetele preşedintelui american se îmbracă atât de spectaculos şi de matur, rochiile lor superbe emanând refinamentul specific acestor cine oficiale. Cu alură de prinţese, fetele s-au simţit destul de bine printre vedete şi personalitpţi politice, în aceste ţinute romantice şi sofisticate, perfecte pentru a le pune în valoare feminitatea.

FOTO HEPTA, NAEEM KHANRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg