Se poartă rochia-furou! Cât de bine arată aceste vedete în rochia-furou?

29 ianuarie, 2015

Încă nu ştim exact cum să digerăm acest nou trend care a acaparat Hollywoodul de ceva timp. Se vrea a fi sexi şi elegant, cuminte, dar interesant, riscant, dar nu vulgar. Problema e că această rochie-furou – fină, cu materialul de saten căzut pe forme,

Încă nu ştim exact cum să digerăm acest nou trend care a acaparat Hollywoodul de ceva timp. Se vrea a fi sexi şi elegant, cuminte, dar interesant, riscant, dar nu vulgar. Problema e că această rochie-furou – fină, cu materialul de saten căzut pe forme, foarte simplu, lăsând imaginaţia privitorilor să zboare – pare o alegere foarte curajoasă şi puţin greu de accesorizat pe covorul roşu.

Ce vedete au reuşit să poarte cu stil rochia-furou şi care au dat chix cu alegerea lor prea revelatoare?

Rihanna

Reuşeşte să fie sexi şi îmbrăcată, şi dezbrăcată. Şi chiar în rochii aparent ieftine ori prea provocatoare, reuşeşte să-şi menţină un stil aparte, fashion, foarte apreciat. Poate de blondul părului nu suntem prea convinşi, dar verdele smarald al rochiei este superb. O iertăm, era februarie 2012 şi trecea prin diferite faze cu relaţia cu Chris Brown.

Anne Hathaway

Are o bilă albă pentru faptul că a încercat să iasă din tipare cu această rochie-furou albastră, însă are una neagră pentru că nu i s-a potrivit pe corp şi la coafură, pe 26 octombrie 2014, la premiera filmului Interstellar.

Anja Rubik

Prezenţa ei la Premiile Golden Heart Award din 2013 a fost una specială. Rochia furou a strălucit, a fost o alegere foarte preţioasă şi inspirată, puţin transparentă.

Kylie Jenner

Rochia-furou de culoare vişinie este superbă, coafura este reuşită, machiajul la fel. Nu ne place doar încercarea ei de-a epata cu sexualitate – decolteul abisal şi tăietura foarte lungă a rochiei, pentru o adolescentă de 17 ani. În rest, o apariţie frumoasă!

Suki Waterhouse

Modelul, iubita lui Bradley Cooper, ştie să se poarte la evenimente. Astfel că a avut o prezenţă admirabilă la petrecerea Chopard din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, anul trecut, cu o rochie nude, amintind de vechiul Hollywood, aparent cuminte, dar foarte provocatoare şi sexi.

Nicole Richie

Vedeta a transformat rochia-furou într-o piesă de senzaţie, statement, de culoarea bronzului, la petrecerea CFDA Fashion Awards 2013. Superb!

Rita Ora

Rochia roşie a atras toate privirile de pe covorul roşu la Video Music Awards, anul trecut: la fel şi decolteul abisal şi prea provocator, la fel şi şliţul atât de lung. Ar fi putut fi o rochie seducătoare Donna Karan, nu una vulgară, dacă renunţa la un aspect de mai sus: decolteul sau şliţul.

FOTO HEPTARecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg