Secretele din spatele rochiei purtate de Kirsten Dunst la Oscar. Este un model creat în 1952!

Dacă ni s-a părut că rochia Dior purtată de Kirsten Dunst la Premiile Oscar de anul acesta arată vintage, ei bine, nu doar că arată, ci și este, modelul fiind creat în 1952.

Actrița Kirsten Dunst a apărut pe covorul roșu de la Oscaruri arătând ca o prințesă îmbrăcată în negru, iar rochia lungă, fără mâneci, pe care a purtat-o are o poveste specială și a fost creată prima dată de Christian Dior în 1952 pentru colecția sa Haute Couture de toamnă-iarnă.

Dacă ne uităm la rochia Dior, nu pare o creație foarte complexă, formată dintr-un top și o fustă asimetrică, mai scurtă în față și cu trenă în spate, cu buzunare. În timp ce rochia originală este foarte veche, Kristen a avut ocazia să poarte modelul recreat de casa de modă Dior, exact după original. „Dior a re-imaginat rochia lui Christian, la cererea doamnei Dunst,” a spus stilistul Clare Hallworth pentru revista People. „Am fost atrași de faptul că acestă ținută inspiră un sentiment de romantism și de nostalgie, dar pare incredibil de modernă.”

Se pare că Dust  are o pasiune pentru ținutele peste care a trecut vremea și este o fană a outfiturilor reciclate. De curând, ea a fost văzută purtând la un eveniment la Paris o rochie Christian Lacroix care ni se părea foarte cunoscută. Ei bine, este exact aceeași rochie în care a apărut și la petrecerea de după Premiile Oscar din 2004.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA