Secretul rochiei lui Carmen Iohannis de la dineul regal

3 aprilie, 2015
rochia carmen iohannis receptie peles margareta eli laslean jpeg

După o serie de alegeri vestimentare neconforme cu protocolul, în sfârşit Prima Doamnă a fost unanim aplaudată pentru ţinuta pe care a ales s-o poarte la dineul oferit la Palatul Peleş, în cinstea zilei de naştere a Principesei Margareta.

După o serie de alegeri vestimentare neconforme cu protocolul, în sfârşit Prima Doamnă a fost unanim aplaudată pentru ţinuta pe care a ales s-o poarte la dineul oferit la Palatul Peleş, în cinstea zilei de naştere a Principesei Margareta.

Carmen Iohannis a primit aprecieri pozitive pentru rochia pe care a purtat-o la recepţia dată de Principesa Margareta, cu ocazia zilei sale de naştere.

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis a purtat o rochie lungă, elegantă, din dantelă şi voal de culoare roz prăfuit, creaţie a designerului român Eli Lăslean.

„Am primit un telefon de la o persoană din anturajul soţilor Iohannis, care m-a întrebat dacă pot să fac o ţinută pentru dineul oficial al Principesei Margareta. Mi-a explicat că doamna Carmen vrea să promoveze brand-urile româneşti, iar eu am acceptat bucuroasă propunerea“, a povestit Eli Lăslean despre cum a fost contactată de Prima Doamnă.

„Am întrebat, fireşte, ce dimensiuni are soţia preşedintelui, dar şi cum şi-ar dori să arate ţinuta sa din acea seară specială. Imediat am primit informaţiile şi am trecut la treabă. Am făcut câteva schiţe, am ales materialele potrivite şi, în scurt timp, m-am deplasat la Sibiu cu rochia pe care aţi văzut-o cu toţii la evenimentul oficial“, a mai spus designerul, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

image

Eli Lăslean a dezvăluit că soţia preşedintelui nu a avut nevoie decât de o probă, iar ţinuta i-a venit ca turnată.

„Iniţial, m-am gândit să îi prezint mai multe variante doamnei Iohannis, astfel că, am adus şase rochii la Sibiu. Spre surprinderea mea, i-au plăcut în mod deosebit patru dintre ele (una albastru perlat, una bleu ciel, un gri şi cea roz prăfuit pe care a şi purtat-o joia trecută) şi le-a oprit pe toate pentru a se îmbrăca la alte evenimente importante. M-am simţit onorată şi, totodată, m-am bucurat că ţinutele mele au fost apreciate de Carmen Iohannis, care este o persoană deosebită, fină şi distinsă“, a povestit designera.

„Rochia de culoarea roz prăfuit, vedeta sezonului, a fost special concepută dintr-un voal crep mai greu, dar fluid în partea de jos, completată cu o dantelă diafană în partea de sus, cusută manual. Ţinuta a avantajat-o pe doamna Iohannis, deoarece este înaltă, are un corp frumos şi, totodată, are şi o prestanţă care dă o notă în plus în momentul apariţiei în public”, a completat designerul din Arad.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG