Selena Gomez, de la silueta plină la "Lolita", retuşată excesiv într-un pictorial topless!

29 aprilie, 2015
9c10d550 b6cc 11e4 b95c a1db2f4787dc selena gomez v 21715 jpeg

Cântăreaţa de 22 de ani dă semne că trece printr-o perioadă tulburată, de vreme ce ultimele sale apariţii ne-o arată într-o formă foarte neglijată şi cu silueta plină, departe de imaginea sa tonifiată şi frumos sculptată. Iar în noul pictorial realizat pentru revista “V”

Cântăreaţa de 22 de ani dă semne că trece printr-o perioadă tulburată, de vreme ce ultimele sale apariţii ne-o arată într-o formă foarte neglijată şi cu silueta îngrăşată, departe de imaginea sa tonifiată şi frumos sculptată de anul trecut.

image

Iar în noul pictorial realizat pentru revista “V”, o vedem pe Selena topless, lucru rar întâlnit din partea tinerei artiste, unde a şi fost retuşată excesiv pentru a părea o adevărată păpuşă. Cu lookul ei virginal de lolită - gene false, ochii puşi în valoare, machiaj discret, natural - artista pop pare să fi depăşit depresiile despărţirii de Justin Bieber cu o nouă atitudine de heart breaker şi, dacă nu am şti cum arată în realitate, am crede că arată de minune, mai fit ca oricând, silueta ei fiind pusă în valoare în paginile pictorialului de pantaloni foarte scurţi. cu talie înaltă, de bustiere cu flori sau pur şi simplu, topless. Dar efectele retuşării pozelor sunt destul de evidente.

Nu ne mirăm că şi fanii ei au comentat pe Instagram, unde Selena Gomez a postat coperta revistei cu ea pozând din profil, că este photoshopată ostentativ şi că pare disproporţionată, de la talie în jos.

image

Nu ne-am fi aşteptat ca bruneta de 22 de ani să pozeze goală pentru paginile revistei, cărăra le-a oferit şi un interviu foarte sincer despre viaţa ei sentimentală. Stilul ei a fost cel al unei păpuşi, literalmente, cu o talie micşorată faţă de cea reală, aşa cum o vedeam săptămânile acestea la mare, unde costumele de baie nu prea păreau să o încape… Kilogramele de pe talie, fund şi de pe coapse care se răsfirau din costumele de baie, în vacanţele vedetei, au dispărut pentru ca Selena să pozeze ca o adolescentă neatinsă de celulită. Dar noi ştim mai bine de-atât. Şi sperăm să o vedem revenindu-şi la formele de odinioară, nu de alta, dar păcat de vârsta ei!

image


Recente pe Ok! Magazine

zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg
untold festival
Nationala Feminina de Fotbal a Romaniei 1 optimized 3000 jpg