Sofia Vergara şi Reese Witherspoon, strălucitoare la gala ACM! Dar ce vedetă a purtat o rochie Lorena Sârbu?

20 aprilie, 2015

La evenimentul de duminică seara dedicat performanţelor muzicale country, celebrităţile feminine au păşit pe covorul roşu pentru a impresiona în lumina reflectoarelor şi, dintre toate, două frumuseţi ale Hollywoodului s-au făcut remarcate plăcut

La evenimentul de duminică seara dedicat performanţelor muzicale country, celebrităţile feminine au păşit pe covorul roşu pentru a impresiona în lumina reflectoarelor şi, dintre toate, două frumuseţi ale Hollywoodului s-au făcut remarcate plăcut: Reese Witherspoon şi Sofia Vergara, actriţe care au mizat, în mod surprinzător, pe acelaşi look strălucitor şi elegant.

La gala Academiei de Muzică Country care a avut loc pe Stadionul AT&T din Texas au fost prezente şi alte vedete, care au ales ţinute mai mult sau mai puţin potrivite pentru covorul roşu. Care sunt acestea?

Reese Witherspoona fost o prezenţă foarte electrizantă la eveniment, alegând o rochie mini, cu paiete argintii, accesorizând cu sandale în stil gladiator.

Actriţa de 39 de ani a fost însoţită de colega ei din filmul “Hot Pursuit”, Sofia Vergara, care a ales o rochie midi în stil peplum, neagră şi fără bretele, cu broderie albă foarte elegantă, în stil baroc, îmbrăţişându-i perfect formele voluptuoase.

Favorita emisiunii American Idol, Kellie Pickler, a arătat fabulos într-o creaţie românească strălucitoare, aurie, cu mix de dantelă şi satin, cu trenă, semnată de designerul Lorena Sârbu! Artista a fost numită una din cel mai bine îmbrăcate la gală.

Jamie Lynn Spears, sora mai mică şi mai puţin celebră a cântăreţei Britney Spears, a impresionat pe covorul roşu cu o rochie neagră, foarte interesant croită pentru o oferi o iluzie optică a cozii unei sirene, cu solzi.

Miranda Lambert, această regină a stilului country, a fost câştigătoarea serii şi a ales o rochie în nuanţa lavandei, semnată Bibhu Mohapatra, cu o tăietură foarte senzuală pe picior şi un decolteu abisal, fără a fi vulgară însă.

Frumoasa Beth Behrs, actriţa din serialul de comedie “2 Broke Girls” a fost apariţia elegantă a serii, într-o rochei semitransparentă, ornamentată, în două culori. Foarte rafinată!

Olivia Culpo, iubita lui Nick Jonas (un cântăreţ adolescentin) şi-a ales o rochie simplă albă, tot tip sirenă, care a prins-o de minune!

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg