Sofia Vergara şi Reese Witherspoon, strălucitoare la gala ACM! Dar ce vedetă a purtat o rochie Lorena Sârbu?

20 aprilie, 2015

La evenimentul de duminică seara dedicat performanţelor muzicale country, celebrităţile feminine au păşit pe covorul roşu pentru a impresiona în lumina reflectoarelor şi, dintre toate, două frumuseţi ale Hollywoodului s-au făcut remarcate plăcut

La evenimentul de duminică seara dedicat performanţelor muzicale country, celebrităţile feminine au păşit pe covorul roşu pentru a impresiona în lumina reflectoarelor şi, dintre toate, două frumuseţi ale Hollywoodului s-au făcut remarcate plăcut: Reese Witherspoon şi Sofia Vergara, actriţe care au mizat, în mod surprinzător, pe acelaşi look strălucitor şi elegant.

La gala Academiei de Muzică Country care a avut loc pe Stadionul AT&T din Texas au fost prezente şi alte vedete, care au ales ţinute mai mult sau mai puţin potrivite pentru covorul roşu. Care sunt acestea?

Reese Witherspoona fost o prezenţă foarte electrizantă la eveniment, alegând o rochie mini, cu paiete argintii, accesorizând cu sandale în stil gladiator.

Actriţa de 39 de ani a fost însoţită de colega ei din filmul “Hot Pursuit”, Sofia Vergara, care a ales o rochie midi în stil peplum, neagră şi fără bretele, cu broderie albă foarte elegantă, în stil baroc, îmbrăţişându-i perfect formele voluptuoase.

Favorita emisiunii American Idol, Kellie Pickler, a arătat fabulos într-o creaţie românească strălucitoare, aurie, cu mix de dantelă şi satin, cu trenă, semnată de designerul Lorena Sârbu! Artista a fost numită una din cel mai bine îmbrăcate la gală.

Jamie Lynn Spears, sora mai mică şi mai puţin celebră a cântăreţei Britney Spears, a impresionat pe covorul roşu cu o rochie neagră, foarte interesant croită pentru o oferi o iluzie optică a cozii unei sirene, cu solzi.

Miranda Lambert, această regină a stilului country, a fost câştigătoarea serii şi a ales o rochie în nuanţa lavandei, semnată Bibhu Mohapatra, cu o tăietură foarte senzuală pe picior şi un decolteu abisal, fără a fi vulgară însă.

Frumoasa Beth Behrs, actriţa din serialul de comedie “2 Broke Girls” a fost apariţia elegantă a serii, într-o rochei semitransparentă, ornamentată, în două culori. Foarte rafinată!

Olivia Culpo, iubita lui Nick Jonas (un cântăreţ adolescentin) şi-a ales o rochie simplă albă, tot tip sirenă, care a prins-o de minune!

FOTO WENN



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg