Sofia Vergara, super hot la lansarea filmului "The Female Brain". Cum s-a îmbrăcat?

19 iunie, 2017
"The Female Brain" 2017 Los Angeles Film Festival Premiere jpeg

Sâmbătă a participat la premiera filmului "The Female Brain", iar Sofia Vergara a  fost de-a dreptul spectaculoasă. A fost însăşi raza de soare a evenimentului, căci rochia sa galben aprins a atras toate privirile.

A avut cea mai colorată rochie de la eveniment.

S-a bucurat de o pauză de la filmările pentru serialul "Modern Family", iar actriţa în vârstă de 44 de ani nu a dezamăgit nici de data aceasta cu ţinuta aleasă. Actriţa arată impresionant de bine şi ştie să îşi pună mereu silueta în valoare.

A fost extrem de sexy în rochia din dantelă.

De data aceasta a ales o rochie foarte sexy, în una dintre culorile vedetă ale acestei veri - galben aprins. Rochia, o creaţie din dantelă fină, pe corp, cu umerii goi şi un volan peste genunchi a fost elegantă, dar în acelaşi timp fresh şi la modă. Astfel, actriţa şi-a evidenţiat formele voluptoase în outfitul care i-a venit perfect şi la care a asortat o pereche de sandale nud cu un toc foarte înalt.

Şi asta nu este singura apariţie notabilă a ei, căci Sofia Vergara este cunoscută pentru stilul său vestimentar modern, colorat, cu haine care o pun întotdeauna în valoare, fie că apare la evenimente, este în vacanţă, sau este surprinsă pe plajă, iar asta demonstrează şi fotografiile sale pe de Instagram. Este un fan al rochiilor vaporoase, stil romantic, cu volane, sau în degrade, dar şi a modelelor mulate, din materiale elegante.

Mai multe fotografii în Galeria Foto!

Foto: Hepta, InstagramRecente pe Ok! Magazine

udrea2 jpg
incaltaminte PNG
OKMagazine (1) (1) jpg
Nicola si Brooklyn PNG
lucian7 jpg
Buzdu2 jpg
teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
garko4 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG