Soré a ales prima rochiţă pentru fetiţa sa

6 ianuarie, 2016
Sore jpeg

Nici n-a născut încă, că se şi gândeşte la garderoba fiicei sale. Uite care e prima hăinuţă cu dichis din dulapul celei mici.

image

Mai e puţin până când Soré îşi va putea ţine în braţe fetiţa. Dar nu stă degeaba până atunci. Soré a început să se pregătească pentru venirea pe lume a fiicei sale şi a început deja să-i alcătuiască garderoba celei mici.

„Am senzaţia că în următoarele trei luni trebuie să pun absolut totul la punct pentru următorul an pentru că nu am idee cum şi cât îmi va schimba bebeluşa viaţa (toţi îmi spun că 180 grade este răspunsul) şi tocmai pentru că sunt un scorpion meticulos şi calculat, îmi place să ştiu că am un plan amănunţit, profesional vorbind. Call me crazy, dar îmi place să am control, câteodată îmi doresc să mă pot clona ca să pot face mai multe lucruri în acelaşi timp (sau poate sunt hormonii doar.), a scris Soré pe blogul său.

Sore va naşte peste 3 luni.

Aşa se face că micuţa Erin are deja pregătită o rochiţă de prinţesă – creată în tandem cu o rochie pe care Soré o va purta cu mândrie într-un cadru mini-me.

„E adorabilă, cred că o să fac câte un exemplar din tot ce se potriveşte şi pentru fetiţe cu codiţe“, a mai notat Soré pe blog.

Rochiţa lui Erin este de la Hard Coeur.Recente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg