Soţia premierului Cioloş, lăudată de Iulia Albu

29 martie, 2016
 DSC7749 jpeg

E greu să intri în graţiile fashion editorului de la "WowBiz", dar nu imposibil. Iar Valérie Cioloş pare să fi demonstrat asta la vizita oficială de la Castelul Peleş, prilejuită de aniversarea Principesei Moştenitoare Margareta.

Vicepremierul Vasile Dâncu, Principesa Maria, Principele Radu, Principesa Moştenitoare Margareta, premierul Dacian Cioloş, Valérie Cioloş-Villemin şi soţia vicepremierului Dâncu.

A doua întâlnire a lui Valérie Cioloş-Villemin cu membri Casei Regale din România a avut loc sâmbătă, la Palatul Peleş, cu ocazia unui eveniment dedicat sărbătoririi Proclamării Regatului României, acum 135 de ani, dar şi zilei de naştere a Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei române, care a împlinit 67 de ani.

Dacă la prima întâlnire cu Familia Regală franţuzoaica a dezamăgit ca prezenţă, optând pentru o ţinută prea office pentru dress-code-ul impus în astfel de situaţii, de data aceasta soţia lui Dacian Cioloş a reuşit s-o facă chiar şi pe Iulia Albu s-o complimenteze.

image

"Valérie Cioloş pare să sufere un reviriment stilistic, nu spectaculos, însă cu siguranţă de bun augur. Încălţămintea este aleasă corect, iar micuţa rochie neagră pe care o poartă este temperată corect de pastelul şalului. Cu siguranţă că Valérie poate mult mai mult de atât şi în mod cert ar trebui să studieze cu mai multă atenţie proporţionarea volumetrică a ţinutelor pe care le alege, însă rezultatul nu este de această dată unul dezastruos", e de părere Iulia Albu.

Totodată, semnatara rubricii "Wow sau Bau" din cadrul emisiunii "WowBiz", de la Kanal D, are şi câteva sfaturi pentru soţia primului ministru.

"Ponturi pentru o ţinuta de WOW: părul trebuie coafat la coafor, nu acasă, lungimea fustei trebuie regândită, la fel şi accesorizarea cu alegerea unui element cheie ce va da acel plus de glam de care Valérie are nevoie. Broşele sunt o idee bună pentru ea, însă niciodată ceva banal”.

Principesa Margareta şi Dacian Cioloş (pe fundal, Valérie Villmin şi Principele Radu)Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg