Spread the love! Ce cred oamenii despre iubire ├«n vremea pandemiei ┼či cum ne ar─ât─âm afec┼úiunea fa┼ú─â de cei dragi

10 februarie, 2021
5 pandora png png

Ultimul an ne-a pus la mare ├«ncercare r─âbdarea, toleran┼úa ┼či, mai ales, sentimentele. A fost anul introspec┼úiei, reg─âsirii de sine ┼či evalu─ârii sentimentelor fa┼ú─â de cei dragi. Anul acesta, ValentineÔÇÖs Day ┼či Dragobetele sunt o provocare, c─âci lumea nu ┼či-a revenit ├«nc─â la ritmul ei normal.

├Äns─â dovezile de iubire nu trebuie alterate de nicio pandemie ┼či pentru a face cadouri speciale ai nevoie de inspira┼úie. ├Än perioada premerg─âtoare ValentineÔÇÖs Day, Pandora dezv─âluie modul ├«n care 2020 a influen┼úat rela┼úiile ┼či conexiunea uman─â din ├«ntreaga lume, f─âc├ónd valorile ├«mp─ârt─â┼čite ┼či gesturile mici de afec┼úiune mai importante ca niciodat─â. Un sondaj global din 11 ┼ú─âri a constatat c─â 2020 a avut un impact pozitiv asupra diferitelor tipuri de rela┼úii din via┼úa oamenilor ┼či 70% consider─â c─â rela┼úiile sunt mai importante ca oric├ónd. Peste jum─âtate din acest grup (52%) a spus c─â leg─âturile cu oamenii au fost o surs─â de bucurie ├«n perioadele tulburi, fapt ce a constituit ┼či mai mult un motiv pentru a ├«ntre┼úine aceste rela┼úii pentru a se asigura c─â vor face fa┼ú─â anului dificil. 64% spun c─â vorbesc mai mult cu cei dragi dec├ót ├«nainte de pandemie ┼či accentul cade pe exprimarea iubirii fa┼ú─â de cei apropia┼úi. 

ROMANTIC LOVE

pandora romantic love jpg jpeg

Gesturile mici de dragoste ┼či prietenie au crescut, de asemenea, de la ├«nceputul pandemiei, inclusiv oferirea mai frecvent─â a cadourilor (61%), ajutorul acordat ├«n cas─â (44%) ┼či complimentele pentru cei dragi (37%). Studiul efectuat de Pandora, ├«n cadrul unui sondaj de 11.000 de responden┼úi, a constatat c─â, ├«n toate tipurile de rela┼úii - romantice, de prietenie ┼či familiale - busola moral─â a oamenilor este un factor cheie pentru compatibilitate ┼či chiar atrac┼úie. Pu┼úin─â str─âlucire are un impact foarte mare atunci c├ónd vorbim despre exprimarea propriilor sentimente pentru persoana drag─â. Noua colec┼úie Pandora ├«┼úi va oferi inspira┼úia necesar─â pentru a-┼úi surprinde jum─âtatea sau pentru a face un cadou din inim─â unei persoane speciale din via┼úa ta. 

BE MY GALENTINE

pandora be my galantine jpg jpeg

Acest material conţine elemente publicitare.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg