Spread the love! Ce cred oamenii despre iubire în vremea pandemiei şi cum ne arătăm afecţiunea faţă de cei dragi

10 februarie, 2021
5 pandora png png

Ultimul an ne-a pus la mare încercare răbdarea, toleranţa şi, mai ales, sentimentele. A fost anul introspecţiei, regăsirii de sine şi evaluării sentimentelor faţă de cei dragi. Anul acesta, Valentine’s Day şi Dragobetele sunt o provocare, căci lumea nu şi-a revenit încă la ritmul ei normal.

Însă dovezile de iubire nu trebuie alterate de nicio pandemie şi pentru a face cadouri speciale ai nevoie de inspiraţie. În perioada premergătoare Valentine’s Day, Pandora dezvăluie modul în care 2020 a influenţat relaţiile şi conexiunea umană din întreaga lume, făcând valorile împărtăşite şi gesturile mici de afecţiune mai importante ca niciodată. Un sondaj global din 11 ţări a constatat că 2020 a avut un impact pozitiv asupra diferitelor tipuri de relaţii din viaţa oamenilor şi 70% consideră că relaţiile sunt mai importante ca oricând. Peste jumătate din acest grup (52%) a spus că legăturile cu oamenii au fost o sursă de bucurie în perioadele tulburi, fapt ce a constituit şi mai mult un motiv pentru a întreţine aceste relaţii pentru a se asigura că vor face faţă anului dificil. 64% spun că vorbesc mai mult cu cei dragi decât înainte de pandemie şi accentul cade pe exprimarea iubirii faţă de cei apropiaţi. 

ROMANTIC LOVE

pandora romantic love jpg jpeg

Gesturile mici de dragoste şi prietenie au crescut, de asemenea, de la începutul pandemiei, inclusiv oferirea mai frecventă a cadourilor (61%), ajutorul acordat în casă (44%) şi complimentele pentru cei dragi (37%). Studiul efectuat de Pandora, în cadrul unui sondaj de 11.000 de respondenţi, a constatat că, în toate tipurile de relaţii - romantice, de prietenie şi familiale - busola morală a oamenilor este un factor cheie pentru compatibilitate şi chiar atracţie. Puţină strălucire are un impact foarte mare atunci când vorbim despre exprimarea propriilor sentimente pentru persoana dragă. Noua colecţie Pandora îţi va oferi inspiraţia necesară pentru a-ţi surprinde jumătatea sau pentru a face un cadou din inimă unei persoane speciale din viaţa ta. 

BE MY GALENTINE

pandora be my galantine jpg jpeg

Acest material conţine elemente publicitare.Recente pe Ok! Magazine

untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg