Ştii ce încălţăminte îţi trebuie pentru a avea o garderobă completă?

29 ianuarie, 2021
1 okmagazinr jpg jpeg

Uneori alegerea încălţămintei nepotrivite este o sarcină de-a dreptul provocatoare. Numeroasele timpuri, modele şi dorinţa de a fii în tendinţe te poate împinge să faci investiţii neinspirate.

Şi când calculezi timpul alocat achiziţiilor şi spaţiul destinat depozitării, vezi  că sunt anumite probleme... mici neplăceri care crează disconfort. În rândurile următoare ne-am propus să prezentăm câteva tipuri de încălţăminte care să te ajute să beneficiezi de versatilitate ridicată.

Cumpără încălţăminte adecvată în funcţie de sezon

Primele  aspecte de care trebuie să ţii seama sunt anotimpul şi condiţiile meteo. Cum observi , sunt anumite zone în care iarna s-a transformat în toamnă şi primăvara în vară... Deci data calendaristică nu mai este singură constantă ce trebuie luată în seamă.

Când locuieşti într-o astfel de zona te poţi bucura din plin de avantajele botinelor. Sunt piese versatile ce pot fi purtate cu aceeaşi lejeritate în toiul iernii, dar şi în primăvara sau în toamnă. Botinele sunt versatile pentru că pot fi potrivite oricând cu pantaloni leggins, blugi, pantaloni din piele, rochii lungi sau fuste din lână. Pun în valoare orice ţinută realizată cu palton elegant, dar şi pe cea casual relaxantă creată cu ajutorul jachetei aviator. 

Dacă luăm în considerare ţinutele de stradă, cu siguranţă, o garderobă completa înseamnă, o pereche de pantofi sport. Accesează https://answear.ro/k/femei/incaltaminte/pantofi-sport-si-tenisi şi descoperă care sunt cele mai versatile piese, care pot fi purtate cu succes la ţinute urbane relaxante, dar şi la outfit-uri smart cu aer uşor formal. Selectează inteligent şi te vei putea bucura confortul  pantofilor sport şi la  birou. 

Când temperaturile sunt blânde sandalele sunt vedete. Pentru a beneficia de maximum de confort, dar şi de versatilitate ridicată, nu ezita să alegi sandale cu platforma sau talpă ortopedică. Vei fi surprinsă să descoperi cât de multe avantaje au. Pe lângă o ţinută surprinzătoare şi confort ridicat, vei beneficia de o postură corectă. Ştii că aceste tipuri de încălţăminte te provoacă să stai dreaptă! 

Pantofii perfecţi pentru orice ocazie sunt stiletto! Nu ezita să profiţi  de avantajele unei perechi de stiletto negri! Îi poţi purta la ţinute cu personalitate de birou, la outfit-ul festiv, la rochia neagră cu care mergi la petrecerea office de Crăciun, în club sau îi porţi purta pur şi simplu deoarece te fac să te simţi feminină.

Achiziţionează încălţăminte de calitate

Calitatea este o constantă căreia trebuie să-i acorzi toată atenţia! Încălţămintea realizată din materiale bune, rezistă mai mult, poate fi exploatată în cele mai bune condiţii pentru mai mult timp. Încălţămintea ce poartă amprenta brandurilor consacrate are finisaje perfecte şi conferă un aer sofisticat, indiferent cum este purtată. Dealtfel, nu trebuie să ignorăm, că piesele de calitate sunt consecinţa tehnologiilor speciale, deci sunt confortabile şi susţin sănătatea picioarelor.

În aceste rânduri am discutat despre încălţămintea destinată doamnelor. Lucrurile nu sunt foarte diferite nici în cazul domnilor. Totuşi aceştia au mai multe opţiuni, varietatea de pantofi sport barbati fiind mai mare.

Articolul conţine elemente publicitare. 



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg