Stil de gravidă. Uite cât de fashion este Rosie Huntington-Whiteley!

16 martie, 2017
Rosie Huntington Whiteley8 png

Iubitei lui Jason Statham îi stă foarte bine în postura de gravidă şi viitoare mămică şi arată radiant de la o apariţie la alta. Este clar că Rosie Huntington-Whiteley "se luptă" în acest moment pentru trofeul de cea mai sexy şi mai stilată gravidă de la Hollywood cu divele Ciara, Beyonce sau Amal Clooney.

image

Este pe cale să dea naştere primului său copil cu logodnicul Jason Statham, în cursul acestui an. Şi Rosie Huntington-Whiteley arată mai strălucitoare şi mai frumoasă, odată cu avansarea în sarcină. Am putut vedea stilul foarte elegant şi burtica de gravidă a modelului britanic de 29 de ani, la petrecerea Vanity Fair după Oscaruri, într-o superbă rochie lungă argintie, creată de Versace, o piesă vestimentară brodată în partea de sus cu fire strălucitoare, cu umerii goi şi despicată pe picior.

image

Ştim cu toţii că este un model renumit, de o frumuseţe fără cusur, iar cu fotografiile distribuite pe Instagram demonstrează încă o dată că avem motive întemeiate să o lăudăm. Iubita lui Statham îmbină în ţinutele sale elemente din stilul casual, cu accesorii chic şi nu renunţă nici la încălţările cu toc.

Se pare că modelul este pasionat de pălăriile de toate felurile, de la cele cu borul larg, la şepcile de inspiraţie militară Louis Vuitton. Nici accesoriile nu lipsesc, Rosie poartă mereu coliere de tip chocker sau creaţii cu lanţ foarte lung, la modă în 2017. Cât despre încălţări, chiar dacă are o sarcină avansată, este clar că nu renunţă la tocuri.

În plus, sesizăm o asemănare între cele două ţinute ale vedetei, care poartă mereu genţi de mărime medie cu mânere şi jachetă de tip trench. Nici la culori nu putem spune că alegerile sunt îndrăzneţe, dar sunt cele care o caracterizează. Este atât de frumoasă, încât nu trebuie să poarte o culoare puternică pentru a atrage atenţia.

Foto: Getty, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp