Stil de gravidă. Uite cât de fashion este Rosie Huntington-Whiteley!

Citeste tot despre:

Iubitei lui Jason Statham îi stă foarte bine în postura de gravidă și viitoare mămică și arată radiant de la o apariție la alta. Este clar că Rosie Huntington-Whiteley „se luptă” în acest moment pentru trofeul de cea mai sexy și mai stilată gravidă de la Hollywood cu divele Ciara, Beyonce sau Amal Clooney.

Este pe cale să dea naștere primului său copil cu logodnicul Jason Statham, în cursul acestui an. Și Rosie Huntington-Whiteley arată mai strălucitoare și mai frumoasă, odată cu avansarea în sarcină. Am putut vedea stilul foarte elegant și burtica de gravidă a modelului britanic de 29 de ani, la petrecerea Vanity Fair după Oscaruri, într-o superbă rochie lungă argintie, creată de Versace, o piesă vestimentară brodată în partea de sus cu fire strălucitoare, cu umerii goi și despicată pe picior.

Rosie Huntington-Whiteley

Știm cu toții că este un model renumit, de o frumuseţe fără cusur, iar cu fotografiile distribuite pe Instagram demonstrează încă o dată că avem motive întemeiate să o lăudăm. Iubita lui Statham îmbină în ținutele sale elemente din stilul casual, cu accesorii chic și nu renunță nici la încălțările cu toc.

1st March '17 #OOTD @switchboutique 🌿🌞

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Se pare că modelul este pasionat de pălăriile de toate felurile, de la cele cu borul larg, la șepcile de inspirație militară Louis Vuitton. Nici accesoriile nu lipsesc, Rosie poartă mereu coliere de tip chocker sau creații cu lanț foarte lung, la modă în 2017. Cât despre încălțări, chiar dacă are o sarcină avansată, este clar că nu renunță la tocuri.

Monday morning LA style. 🌿🍂🌬 #ootd

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

În plus, sesizăm o asemănare între cele două ținute ale vedetei, care poartă mereu genți de mărime medie cu mânere și jachetă de tip trench. Nici la culori nu putem spune că alegerile sunt îndrăznețe, dar sunt cele care o caracterizează. Este atât de frumoasă, încât nu trebuie să poarte o culoare puternică pentru a atrage atenția.

Foto: Getty, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA