Stil de Primă Doamnă: Carmen Iohannis preferă culorile deschise FOTO

20 iunie, 2017
18 iunie 2017, restaurant (3) jpeg

La început de vară, Prima Doamnă a adoptat mai multe ţinute lejere, în culori deschise. Iată care au fost opţiunile ei vestimentare.

image

Carmen Iohannis tocmai şi-a luat "la revedere" de la elevii ei, odată cu începerea vacanţei de vară. Pe 14 iunie, în ultima zi petrecută la catedră în anul şcolar 2016-2017, Prima Doamnă a purtat o rochie lejeră bleu, tip cămaşă, strânsă în talie cu un cordon în dungi. Un outfit casual, pe măsura unei întâlniri semi-formale cu elevii săi.

image

Pe 17 iunie, alături de soţul său, preşedintele Klaus Iohannis, Prima Doamnăa participat la primirea oficială a premierului Marelui Ducat de Luxemburg, Xavier Bettel, şi a soţului acestuia, Gauthier Destenay, la Teatrul Naţional ”Radu Stanca”, din Sibiu, unde a fost pusă în scenă piesa ”Şefele”, o coproducţie româno-luxemburgheză. Seara a continuat cu inaugurarea Consulatului Onorific al Marelui Ducat de Luxembourg de la Sibiu, amenajat în interiorul Casei Luxembourg, o clădire-monument restaurată de Primăria Sibiu în 2002. Pentru aceste evenimente, Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie nude, scurtă până la genunchi şi fără mâneci, pe care a accesorizat-o cu o geantă plic în aceeaşi nuanţă.

image image

Seara următoare, soţia preşedintelui a fost surprinsă luând cina într-un restaurant din Sibiu, prilej cu care s-a fotografiat alături de mai multe persoane. Prima Doamnă a adoptat o ţinută la fel de văratică, cu rochie albă cu bretele şi fustă cloş perforată, la care a purtat nişte sandale fără toc, cu aplicaţii fine.

image image

Şi la Berlin, Carmen Iohannis a purtat tot alb, cu un croi similar.

   

image image

Foto: "Tribuna Sibiu", "Ora de Sibiu", FacebookRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg