Stil de vedetă: minimalist, dar sofisticat! Top cinci ţinute Andreea Raicu

4 noiembrie, 2014
untitled 26 jpeg

Andreea Raicu a debutat ca model şi a câştigat câteva premii importante în domeniul modeling-ului. Ulterior, a devenit cunoscută publicului român datorită emisiunilor de divertisment pe care le-a prezentat. În ultimii anii, vedeta de televiziune a fost percepută ca un “fashion icon”

Andreea Raicu a debutat ca model şi a câştigat câteva premii importante în domeniul modeling-ului. Ulterior, a devenit cunoscută publicului român datorită emisiunilor de divertisment pe care le-a prezentat. În ultimii anii, vedeta de televiziune a fost percepută ca un “fashion icon”, fiind promotorul unui stil vestimentar minimalist, dar totodată, sofisticat.

Drept dovadă stau şi ţinutele purtate de Andreea la cele mai recente evenimente din showbiz-ul românesc. Iată, astfel, top cinci cele mai inspirate ţinute ale Andreei!

Invitată la un eveniment în capitală, Andreea optează pentru o ţinută într-un joc de nonculori. O fustă neagră lungă şi o bluză de voal albă sunt cele două piese vestimentare care îi asigură vedetei un aer elegant , dar şi sofisticat. Clutch auriu şi cerceii în aceeaşi nuanţă contrastează perfect cu ţinuta.

Click pe următoarea!

La cei 37 de ani ai săi, Andreea Raicu arată de milioane. Vestimentaţia purtată la conferinţa Trăieşte Frumos organizată în Bucureşti, denotă bun gust şi totodată, îi dă vedetei o alură sexy. În ceea ce priveşte accesorizarea, Andreea nu dă greş optând pentru bijuterii aurii care îi completează perfect ţinuta.

Prezentă la lansarea colecţiei de toamnă a unui celebru brand în capitală, Andreea merge pe acelaşi stil minimalist şi elegant. Nota aparte este dată de fusta cu imprimeul floral şi de clutch-ul roşu. Per total, ţinuta Andreei este de o eleganţă clasică.

De-a lungul carierei sale, Andreea a fost stilist pentru mai multe reviste de modă. Amprenta experienţei sale în modă se vede şi-n ţinuta acesteia purtată la un eveniment recent. Rochia cu imprimeu floral are o croială clasică inspirată din stilul senzual italian. Ţinuta i-a pus în valoare silueta vedetei şi i-a reliefat sex-appealul personal.

O altă ţinută inspirată este rochia asimetrică, pe care Andreea a purtat-o într-o zi la birou. Fiind o piesă versatilă, care poate fi purtată atât în activităţile de zi cu zi, cât şi la evenimente importante, rochia cu fundă pe umăr i-a permis Andreei să-şi desfăşoare cu stil activităţile cotidiene. De admirat este faptul că nu a încărcat ţinuta cu bijuterii opulente, look-ul fiind unul minimalist şi rafinat.

image

Sursă foto: Facebook / andreearaicu.roRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg