Stil la MTV Movie Awards: Duel alb-negru între Rihanna şi Rita Ora. Cine-a câştigat?

14 aprilie, 2014
mtvfotor0414114815 jpeg

MTV Movie Awards 2014 şi-a desemnat, ieri, câştigatorii, într-un show de senzaţie, găzduit de vedeta de televiziune Conan O'Brien şi organizat la Nokia Theatre din Los Angeles. Evenimentul a premiat câteva nume care s-au remarcat şi la premiile Oscar, precum Jared Leto, la categoria "Best ON-Screen Transformation", pentru

MTV Movie Awards 2014 şi-a desemnat, ieri, câştigatorii, într-un show de senzaţie, găzduit de vedeta de televiziune Conan O'Brien şi organizat la Nokia Theatre din Los Angeles.

Evenimentul a premiat câteva nume care s-au remarcat şi la premiile Oscar, precum Jared Leto, la categoria "Best ON-Screen Transformation", pentru rolul din filmul "Dallas Buyers Club", Jennifer Lawrence, la categoria Best Female Performance, sau Johan Hill, la Best Comedic Performance. Interesant este că Mila Kunis, premiată la categoria Best Villan, a afişat o burtică de gravidă destul de vizibilă, şi că Rihanna a fost câştigătoarea la categoria Best Cameo Performance.

Şi mai interesant este că telespectatorii MTV au votat drept filmul anului pelicula The Hunger Games: Catching Fire şi nu 12 ani de sclavie, film nominalizat şi el la această categorie.

Să vedem însă ceea ce ne interesează cel mai mult, şi anume ţinutele alese de vedete, pe covorul roşu!

Rihanna vs. Rita Ora

Click pe următoarea!

Lupita Nyong'o

Jessica Alba

Nicki Minaj

Mila Kunis

Cameron Diaz, Leslie Mann, Nicki MInaj, Kate Upton

Foto:Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg