Stilul Johnny Depp: 10 cele mai excentrice şi eclectice look-uri ale actorului!

20 ianuarie, 2015

Parafrazând, “O duşcă şi eşarfa lată”pare să fie motto-ul marelui actor carismatic, geniul neînţeles al Hollywoodului, artistul prin excelenţă al deghizărilor şi transformărilor bine jucate, excentricul Johnny Depp! Un excentric şi un eclectic, deopotrivă, dacă-i urmărim topul apariţiilor

Parafrazând, “O duşcă şi eşarfa lată”pare să fie motto-ul marelui actor carismatic, geniul neînţeles al Hollywoodului, artistul prin excelenţă al deghizărilor şi transformărilor bine jucate, excentricul Johnny Depp!

Pe rebelul de 51 de ani, cu o viaţă mai mult decât palpitantă şi roluri de nebun, n-avem cum să nu-l iubim. Cu şarmul lui atipic şi lejeritatea cu care-şi trăieşte viaţa ne-a fermecat de când îl ştim. Iar stilul său vestimentar nu face excepţie de la această regulă. Apariţiile sale pe covorul roşu, la evenimente mondene, la emisiuni celebre şi pe stradă, Depp este o piesă originală.

Îmbrăcat într-un stil rock relaxat, mereu tineresc, căruia nu-i lipseşte mai niciodată eşarfele aruncate la gât, ochelarii cu lentile colorate, bijuteriile vintage masculine – ceasuri de buzunar, lanţuri etc. – şi pălăriile. Dacă stăm să ne gândim, e tot mai clar de ce l-a jucat şi pe Pălărierul nebun – unul din cele mai potrivite roluri ale sale, pe măsura personalităţii starului.

Hai să vedem o retrospectivă a celor mai excentrice şi originale look-uri ale actorului!

Aici, la premiera filmului "West fo Memphis", la Festivalul de Film Internaţional de la Toronto, în 2012: eşarfele şi lanţurile legate la pantaloni - bifate!

Depp fever! Johnny se descurcă binişor şi cu chitara, fiind invitat special la Jameson Petty Fest, pe 15 noiembrie 2012. Stilul rock rebel - bifat!

O apariţie mai recentă, alături de logodnica sa superbă, Amber Heard, în mai 2014, la gala exclusivistă "Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala.

Zilele acestea, l-am zărit pe starul din "Piraţii din Caraibe" tot cu logodnica sa, sosind la emisiunea lui Jimmy Kimmel, evident cu vesta clasică, lanţuri şi accesorii, aşa cum îl ştim de zeci de ani!

În 2007, la premiera "Piraţii din Caraibe", Johnny nu a ţinut cont de dresscode-ul de covorul roşu, ca de obicei, Ci de propriul dresscode.

La fel şi-n 2011, când a mizat pe culori ceva mai deschise, în ton cu peisajul superb, de la Festivalul de Film de la Cannes. Deşi pare un stil haotic, actorul se pricepe de minune să combine piese vestimentare cu detalii: bretele de pantalon, bastistă de buzunar, eşarfa bine aleasă şi legată în funcţie de îmbrăcăminte.

Desigur, când se plimbă pe străzi, stilul este ceva mai potrivit, mai relaxat şi cu haine alese parcă la nimereală, pentru a juca rolul de om normal.

La premiera "Lone Ranger" - titlul îl descrie cel mai bine.

Noul său film, "Mortdecai", a avut premiera şi la Berlin, la care Depp nu a lipsit. Nici el, nici valurile de eşarfe.

FOTO WENN, GETTYRecente pe Ok! Magazine

anvelope jpg
fereb jpg
ciclist profimedia 0672146974 jpg
cuza4 jpg
FotoJet (25) jpg
tori4 jpg
paul83 jpg
dana27 jpg
el83 jpg
Madalina Ghenea si Catrinel Menghia la Cannes 2022 jpg
cosmin9 jpg
victoria20 jpg
FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg