Stilul Keira Knightley: rochii de basm! 

3 iulie, 2014

Frumoasa britanică de 29 de ani ne-a cucerit şi recucerit cu fiecare rol pe care l-a avut: de la dramaticele filme de epocă la acţiunea comică din seria "Piraţii din Caraibe", nu e moment În care să nu rămânem fascinaţi de trupul silfid

Frumoasa britanică de 29 de ani ne-a cucerit şi recucerit cu fiecare rol pe care l-a avut: de la dramaticele filme de epocă la acţiunea comică din seria "Piraţii din Caraibe", nu e moment În care să nu rămânem fascinaţi de trupul silfid al actriţei şi încântaţi de accentul ei. Iar imaginea sa de zi cu zi vine să întregească acest portret al unei prinţese a timpului nostru. Delicată, romantică, cutezătoare şi fină - sunt trăsăturile Keirei, dar şi ale stilului acesteia, care îmbină dantela, faldurile, voalul, nuanţele nude.

Să trecem în revistă câteva dintre ultimele sale apariţii fermecătoare, de basm am spune, ale Keirei Knightley! Vă place stilul ei vestimentar?

Cea mai recentă apariţie de vis a fost pe 2 iulie, la premierea celui mai recent film al său, "Begin Again", pe acoperişul Picturehouse Cinema în Londra, unde a surprins foarte plăcut cu rochia ei deux-pieces semnată Simone Rocha, nude şi diafană, cu broderie florală.

Aici, pe 3 decembrie 2013, actriţa care a jucat-o pe Anna Karenina a reciclat propria rochie de mireasă şi a purtat-o la gala SeriousFun Children Network Gala. De fapt este rochia Rodarte pe care a purtat-o şi la balul de absolvire.

Tot la o premiera filmului său, la Festivalul Tribecca, pe 27 aprilie anul acesta, într-o creaţie Chanel Couture senzaţională, tot cu broderie şi o croială spectaculoase!

Stilul boem şi feminin pe care-l emană frumoasa vedetă îl regăsim şi-n viaţa de zi cu zi. Aici, plimbându-se într-o rochie diafană, cu voal, de culoare pastel, în New York.

Ne întoarcem şi-n 2012, pe 14 noiembrie, când Keira a purtat o rochie Eredm satinată, lungă, de culoarea verde pastelat, uşor diferită de stilul ei actual, la premiera filmului Anna Karenina.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG