Street Chic! Ce ţinute a purtat Dana Rogoz la Paris Fashion Week?

13 octombrie, 2015
dana2 jpeg

Ne-am obişnuit cu asta şi ne place! De fiecare dată când e Săptămâna Modei la Paris ne aşteptăm s-o vedem pe Dana Rogoz luând primul avion şi zburând într-acolo, pentru a se bucura de diferitele prezentări de modă.

Şi având în vedere că este o fashionistă convinsă, Dana nu ratează momentul de a ne arăta de fiecare dată ce ţinute alege să poarte de-a lungul acelor câteva zile în care poposeşte în Paris.

Haideţi, aşadar, să le vedem şi noi!

Ziua #1 Deşi a mărturisit că îi este greu să se desparte de băieţelul ei Vlad, Dana nu a putut rata Săptămâna Modei la Paris. Aceasta a fost prima ei ţinută, compusă din: palton Burberry, pantaloni Venera Arapu, cămaşă Pineberry, încălţăminte Rogue8, geantă Michael Kors, ceas Omega. 

image image image

Ziua #2 Cu acest outfit, Dana a stârnit admiraţia tuturor din jur şi a apărut în mai multe publicaţii, la categoria ”Street Chic”.  Ţinuta ei este compusă din: pulover Red Valentino şi clutch DVF, fusta Parlor by Veronica Zaharia, ochelari MinkPink, sandale & Other Stories. 

image image image

Ziua #3 Dana a participat la lansarea unei colecţii de pălării din Paris, aşa că nu ne miră că a ales un outfit compus dintr-o pălărie, o haină în carouri, o pereche de pantaloni negri, marca Michael Kors şi, bineînţeles, nelipsita geantă Moon.

image image

Sursa foto: Blog Dana RogozRecente pe Ok! Magazine

Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg