Street Style. Cele mai reuşite outfituri purtate de celebrităţi!

7 iunie, 2017
Kendall Jenner fait du shopping avec des amis à New York jpeg

Fie că participă la evenimente cu ştaif, fie că se plimbă prin oraş de colo-colo, celebrităţile de la Hollywood au mare grijă ce outfituri aleg atunci când ies din casă. Iar aceste imagini surprinse de paparazzi dovedesc aceste lucruri. Haideţi să le vedem şi noi pe acele vedete care au fost surprinse pe stradă etalând ţinute dintre cele mai stylish!

Riley Keough

image

Cea mai mare nepoată a lui Eklvis Presley are mare grijă de  imaginea ei. Ieri, actriţa a fost surprinsă părăsind Hotelul Bowery într-un outfit extrem de stylish, compus dintr-o pereche de „boyfriend jeans”, un pulover oversized în degrade, şi pantofi Louis Vuitton, asortaţi la geanta semnată, de asemenea, de celebrul brand.

Click pe următoarea!

Kendall Jenner

image

Pentru o sesiune de shopping, Kendall Jenner a ales cu mare atenţie acest outfit. De altfel, putem afirma fără rezerve că sora lui Kim Kardashian face valuri pe stradă la fel de mari precum le face atunci când defilează pe podium. Zilele trecute, ea a purtat această ţinută cu care a reuşit să-i impresioneze chiar şi pe cei mai aprigi critici de modă.

Kate Mara

image

Şi ea dovedeşte că ştie care-i treaba cu moda străzii! E drept, actriţa se-ndrepta spre Sirius Radio Building, din Midtown, de aici şi nota elegantă a ţinutei. Totuşi, nu putem să nu precizăm că starul hollywoodian are simţul estetic bine dezvoltat.

Gigi Hadid

image

Nu ştim unde se duce sau ce are de gând să facă, dar ţinuta afişată pe străzile din New York de către Gigi Hadid e pur şi simplu adorabilă. Angelică, chiar. ”All white” o prinde de minune pe Gigi.

Bella Hadid

image

Şi cum Bella nu poate suporta să piardă în faţa surorii sale, aceasta a afişat, zilele trecute, un outfit la fel de stylish precum cel al lui Gigi. Tot prin New York se plimba şi ea când au surprins-o paparazzi.

foto: heptaRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png