Style Icon: Top 7 ţinute purtate de Harper Beckham

1 mai, 2015
harper 2 png

Vorbim, beneînţeles, de mezina familiei Beckham, care a fost numită de nenumărate ori cel mai ”stilat copil din lume”. Şi pe bună dreptate, dacă e să ne uităm la câteva dintre cele mai recente apariţii ale micuţei.

Este greşit să fii invidios pe un copil de trei ani şi jumătate? Probabil, însă nu ne putem abţine! Stă în primele rânduri la cele mai prestigioase prezentări de modă, este purtată în braţe de către unul dintre cei mai sexy britanici şi are o garderobă impresionantă. Vorbim, beneînţeles, de mezina familiei Beckham, care a fost numită de nenumărate ori cel mai ”stilat copil din lume”. Şi pe bună dreptate, dacă e să ne uităm la câteva dintre cele mai recente apariţii ale micuţei.

Harper Beckham este fără dubiu un style icon în rândul bebeluşilor celebri. Oricine a putut-o vedea chiar la prezentarea de modă a mamei sale de la începutul acestui an, când Harper a fost atracţia principală a serii.

image

Ce-i drept, nu e chiar uşor ca Harper să arate întotdeauna atât de bine. Acest lucru îl recunoaşte chiar tatăl său, David Beckham: ”Îi ia (lui Harper) cel puţin 20 de minute să se decidă ce vrea să poarte. Şi apoi se rezgândeşte.” Şi mama sa, Victoria Beckham a dezvăluit faptul că micuţa are personalitate şi că îşi alege singură ţinutele. ”Cu siguranţă, are punctul ei de vedere. Dacă mă pregătesc să ies în oraş şi vede ceva ce-i place îmi spune << Ooh, ce rochie frumoasă ai mami!>> sau <<Drăguţă geantă!>>”.

image

În garderoba micuţei se pot găsi creaţii Stella McCartney şi Marc Jacobs, aşa că nu e de mirare că ţinutele sale sunt atât de reuşite. Un apropiat al familiei a dezvăluit că micuţa ştie cum funcţionează lucrurile în modă şi că adesea primeşte cadouri de la diverse branduri pe care le deschide chiar ea.

image

Haideţi să vedem, aşadar, unele dintre cele mai reuşite outfituri purtate de Harper Beckham!

image
image
image

Sursă foto: Hepta / Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis FOTO Profimedia
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}