Summer Fashion: Aleha Toncea

19 iulie, 2017
2L8A3893 jpeg

Culori puternice, printuri exotice, croieli fluide. Uite ce nu trebuie să-ţi lipsească din garderoba de vară!

image

Pentru designerul Aleha Toncea, sezonul acesta reinterpretează clar nebunia anilor '80! Multă imaginaţie, umeri supradimensionaţi, figuri geometrice şi croiuri ieşite din tipare. Greenery este culoarea vedetă, iar din urmă vine fucsia în forţă!

   

image image image

Sezonul acesta nu este despre pasteluri şi culori pudrate! Designerul ne mărturiseşte faptul că cuvântul care ar descrie cel mai bine această vara este cuvantul forţa. “Vara aceasta am încercat să îmi aleg o nişă, lansez o colecţie de cruise pentru că vreau să îmi îndrept atenţia către o categorie care acordă acelaşi interes pentru o ţinută de seară cât şi pentru o ţinută la o plimbare cu iahtul. Cred că o ţinută studiată şi felul în care această te face să te simţi îţi poate face vacanţă minunată!”, ne spune Aleha.

image

Pentru următorul sezon, mai exact, pentru toamnă, Aleha ne mărturiseşte că va face propuneri ceva mai cuminţi, nu mai puţin îndrăzneţe, doar ceva mai temperat cromatic: “Mă voi rezuma la alb, negru şi roşu sau o altă culoare care să evidenţieze eternul contrast alb/negru pe care-l reinventăm şi redescoperim mereu. Nu mă dezmint de mătasea mea, mată de această dată. Ţin să rămână mătase din acelaşi considerent... starea pe care ţi-o dă mătasea rămâne unică şi inconfundabilă! Imprimeurile îmi aparţin, fiecare unic şi fiecare muncit până la ultimul detaliu şi aş exagera puţin spunând că şi mătasea îmi aparţine! Eu aşa simt! Mizez pe o rochie diafană, feminină, cu influenţe punk, cu care să te prezinţi impecabil la o nuntă fastuoasă, la o emisiune tv, la ziua ta de naştere, la un concert rock dar şi plimbând căruciorul prin Herăstrău! Adaptabilitatea e cuvântul cheie în zilele noastre şi eu asta încerc să ofer!”.

image

Întreaga colecţie Aleha Toncea va putea fi admirată în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu & Manifesto, pe 1 august, începând cu ora 20:00, în Grădina Palatului Ghica Tei. Detalii despre eveniment aici: http://bit.ly/2vdWwyERecente pe Ok! Magazine

Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg