Summer Fashion: Andreea Veneciuc

31 iulie, 2017
av4 jpeg

Rochii clasice, cu detalii feminine şi cu siluete subtile, inspirate din moda secolului trecut.

image

Andreea Veneciuc este un brand pe care designerul l-a lansat în urmă cu aproximativ 4 ani. La început a fost vorba despre un proiect în care Andreea îşi punea în evidenţă propriul stil, însă, în timp, a crescut odată cu brandul şi a ajuns să înţeleagă publicul şi să ofere exact produsele de care au nevoie clientele sale.

“Anul acesta îmi doresc să pun în valoare o feminitate ce făcea furori în secolul trecut, linii drepte, dar neconturate de linia trupului. Piese care să te facă să te întrebi ce se ascunde sub ţesăturile fine. Am încercat să îmbin un trecut diafan cu un actual debordant şi necesar. Am încercat să mizez pe ţesături ce ies în evidenţă, un mix de franjuri, perle, cristale ce dau o eleganţă aparte.”

image image

Cât despre inspiraţia designerului, Andreea ne-a mărturisit că încearcă să o ia din lucruri simple, care o îmbie la visare. Desigur, revistele de specialitate şi blogurile de street style au şi ele un rol important în activitatea brandului.

Noua colecţie Andreea Veneciuc reuneşte piese în care orice femeie care le poartă se simte remarcată şi admirată. Rochia ocupă însă un loc privilegiat în ansamblul colecţiei, fiind propusă sub diferite forme şi stiluri – de la rafinamentul Little Black Dress şi până la complexitatea rochiilor cu broderie realizate manual.

image

Întreaga colecţie by Andreea Veneciuc va putea fi admirată în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu & Manifesto Events, pe 1 august, începând cu ora 20:00, în Gradina Palatului Ghica Tei. Detalii despre eveniment aici: http://bit.ly/2vdWwyERecente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG