Summer Fashion: L'Atelier Couture by Loredana Ciangău

22 iulie, 2017
Loredana Ciangau (4) jpeg

Lejeritate, materiale fluide, uni sau înflorate, toate într-o colecţie dedicată femeii romantice, căreia îi plac hainele cu aer sofisticat.

image

Loredana Ciangău, creatoarea din spatele brandului L' Atelier Couture, se află într-o ascensiune fulminantă în peisajul designului românesc, fiind o prezenţă tot mai familiară la evenimentele de modă reprezentative din România.

Ideea de-a crea un atelier propriu a încoţit într-o perioadă în care tot mai multă lume îi cerea sfatul în materie de modă şi stil, iar tot ceea ce concepea pentru ea şi prietenele sale era extrem de apreciat de persoanele din jur.

image

"Principala tendinţă în moda acestui sezon (şi se pare şi în următorul) este libertatea de exprimare. Este o diversitate atât de mare şi contrastantă, de la influenţe Renascentiste până la acele creaţii ce ne trimit în viitor sau influenţele etno, dacă urmărim marile case de modă, ceea ce face aproape imposibil să fii în afara tendinţelor", ne spune Loredana.

În ceea ce priveşte sezonul viitor, creatoarea este de părere că urmează exact ce aveam nevoie după explozia de culoare din sezonul primăvară-vară, adică o "relaxare a ochilor": accent pe kaki, olive, peanuts, caramel. Iar piesa de rezistenţă pe care va miza în sezonul rece va fi cu siguranţă... wrap coatul Camel accesorizat.

   

image image

"Găsesc inspiraţie în tot ceea ce văd, aud şi respir. Îmi hrănesc imaginaţia cu tot ceea ce este frumos. Fiecare lucru sau vietate ce mă înconjoară o asociez cu textura unei ţesături, fiecărui miros îi asociez o culoare. Femeia ce poarta L’Atelier Couture este o romantică incurabilă în adâncul ei, nu lasă să se vadă asta decât atunci când consideră că este oportun, îi place să fie specială, iubeşte lucrurile simple ce oferă un aer sofisticat. Nu îi place sigur opulenţa şi logo-urile la vedere", mai spune creatoarea.

image

Întreaga colecţie L' Atelier Couture va putea fi admirată în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu & Manifesto, pe 1 august, începând cu ora 20:00, în Grădina Palatului Ghica Tei. Detalii despre eveniment aici: http://bit.ly/2vdWwyERecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg