Summer Fashion: Oana Nuţu

27 iulie, 2017
 MG 0721 jpeg

Feminitate şi romantism, spirit boem, toate transpuse în rochii sublime, din materiale fluide, cu transparenţe, volane şi aplicaţii fine, făcute manual.

image

Oana Nuţu înseamnă rochii de ocazie lucrate cu atenţie pentru detaliu, pentru materiale şi cusături. Corpul oricărei femei este perfect, diferenţa o face alegerea rochiei potrivite. Colecţia Resort18 vorbeşte despre frumuseţea femeii. Linii, forme, contur, totul se amestecă în mod unic. Materialele sunt fluide, semitransparente şi în culori neutre sau pastelate.

Transparent Probabil cel mai important trend care cucereşte tot mai multe pasionate de modă sunt rochiile care lasă părţi ale corpului la vedere (picioarele în mod special). De la rochii lungi de seară la rochia de mireasă, acest stil prinde şi la noi, el fiind foarte apreciat pe podiumurile din afară.

Au fost în trend şi anul acesta, le-am regăsit de la bluze cu mâneci clopot la rochii cu umerii căzuţi, iar în ultima perioada şi la rochiile de ocazie. Jucăuşe, spectaculoase, volanele au o istorie îndepărtată şi probabil un viitor tot la fel de îndepărtat. Au fost şi vor rămâne un icon al feminităţii.

image image

Aici introducem mătasea, drapaje curgătoare, airy, uşoare şi plăcute la atingere, fibre de calitate superioară rupte parcă dintr-un basm. Orice rochie Oana Nuţu spune o poveste, produce o tresărire celei care o poartă. Un material care are o cădere naturală, urmează linia corpului şi îl pune în evidenţă în cel mai sublim mod va fi întotdeauna la modă.

image

Cea mai cunoscută şi apreciată caracteristică a brandului este atenţia pentru detaliu. Presupune multe ore de lucru manual -de la schiţa modelului, alegerea aplicaţiilor, decuparea, aplicarea şi, ultimul pas, coaserea lor abia după ce ne-am asigurat că totul arată impecabil. Detaliul face diferenţa dintre o rochie banală şi una memorabilă. Iar rezultatele, de cele mai multe ori, depăşesc aşteptările clientelor şi le fac să revină în atelier.

image

Mai toate casele de modă haute couture au cel puţin o rochie cu şliţ pe picior în colecţiile lor. Acest trend îl putem lega de trasparenta despre care vorbeam mai devreme, dorinţa femeii de a lasă la vedere exact atât cât este necesar pentru a fi admirată în toată splendoarea ei. Slitul pe picior este un must-have anul viitor, în special în cadrul balurilor şi evenimentelor de tip red carpet.

image

Rochia de mireasă din 2018 nu este neapărat una clasică, ci mai degrabă îndrăzneaţă, jucăuşă şi uşor de purtat. În ea se regăsesc multe din trendurile despre care am discutat – fluidă, semitransparentă, cu detalii lucrate manual, uneori cu volane, alteori cu trena lungă şi uşoară în calea adierilor de vara. Este un vis devenit realitate, este întruchiparea perfecţiunii şi a feminităţii. Este tot ce îşi poate dori o mireasă modernă.

image

Întreaga colecţie Oana Nuţu va putea fi admirată în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu & Manifesto, pe 1 august, începând cu ora 20:00, în Grădina Palatului Ghica Tei. Detalii despre eveniment aici: http://bit.ly/2vdWwyERecente pe Ok! Magazine

3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg
octavia geamanu
electro jpg
Thylane Blondeau, Getty (3) jpg
Gabriela Firea jpg
tom jones
diana bart si cove
mihaela borcea7 jpg
emily ratajkowski jpg