Summer Fashion: Stada Boutique by Georgiana Stavrositu

26 iulie, 2017
STADA BOUTIQUE (3) jpeg

Rochii de seară, în culori vii, cu volane şi diferite aplicaţii, care pun în valoare feminitatea şi dau un aer sofisticat.

image

Designerul Georgiana Stavrositu, fondatoarea brandului Stada Boutique, urmează să îşi prezinte cea mai recentă colecţie în cadrul Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu, ce va avea loc la Palatul Ghica Tei.

Colecţia capsulă pune în valoare femeia zilelor noastre, prin detalii sofisticate, de o eleganţă aparte, fiind selectate cele mai bune materiale. Combinaţiile dintre tafta, vâscoză şi organza, în nuanţe de roşu, alb şi albastru, au conturat viziunea completă şi inedită asupra femeii de altădată, dar adaptată timpurilor moderne, punând astfel faţă în faţă simplitatea cu abordarea sofisticată.

image

„Deşi se spune că trăim într-o perioada în care zi de zi asistăm cu toţii la decăderea modei, o perioadă în care suntem guvernaţi de libertatea de-a alege şi de-a purta ce vrem fără a se mai ţine cont de tendinţe, nu trebuie să ne lăsăm copleşiţi în totalitate de această etapă. Pentru mine este foarte important că femeia să fie frumoasă şi relaxată în creaţiile pe care le fac, să exprime naturaleţe şi feminitate şi să nu se lase acaparată de tiparele şi constrângerile impuse de societate”, ne povesteşte Georgiana.

   

image image

Pentru vara lui 2017, propunerile Georgianei Stavrositu sunt rochiile de seară, în culori vii precum roşu sau albastru, din materiale de cea mai bună calitate, cu volane şi diferite aplicaţii, care pun în valoare feminitatea şi dau un aer sofisticat.

image

Întreaga colecţie Stada Boutique by Georgiana Stavrositu va putea fi admirată în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu & Manifesto, pe 1 august, începând cu ora 20:00, în Grădina Palatului Ghica Tei. Detalii despre eveniment aici: http://bit.ly/2vdWwyE

image


Recente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg