Summer Fashion: Tezyo by Otter Distribution

25 iulie, 2017
tezyo revista 5 jpeg

Ce ar fi hainele fără accesorii? Acele accente catchy care transformă orice piesă vestimentară într-un outfit personalizat, cu mesaj.

image

Modernitatea înseamnă azi punerea în acord perfect a stilului tău vestimentar, al mesajului tău prin haine, cu accesoriile potrivite, cu elementele cheie ale unui personaj cool. TEZYO by Otter Distribution, un concept store multibrand de încălţăminte şi genţi, este un brand ce oferă o multitudine de variante de optimizare a mesajului tău prin accesorii.

image

Pentru Summer 2017 TEZYO by Otter Distribution a pus accentul pe completarea trendurilor esenţiale ale modei prin accesorii - cu precădere încălţăminte şi genţi. Astfel regăsim de la total Gold ori total Silver, până la negru intens, de la culori intense - pure sau de neon, până la imprimeuri florale sofisticate, de la stilul minimal, american, până la un baroc soft, tipic Parisului. Accentele principale cad acum pe faţa produsului, închiderile savante - mai ales la sandale, ori pe tocurile în numeroase interpretări, de la cele stiletto, la cele cilindrice, de la cele mini - anii '50, la cele cu platformă, nesfârşite - revenite în prim-plan.

image

Caracteristicile de interşanjabilitate specifice garderobei de vacanţă, de lejeritate - neexcluzând modernitatea, de comoditate şi de cromatici ultra-pozitive, intense şi expresive, sunt tot atâtea repere ale noilor propuneri ale brandului.

image

Pentru FALL-WINTER 2017-2018 sunt pregătite noi surprize pentru cei "Îndrăgostiţi de pantofii lor, de stilul lor"!. În noua colecţie vom găsi de la escarpen-ul clasic, anii '60, la noile platforme, sofisticate, de la încălţămintea sport-urban la cea "de grădina", cool. Cizmele îşi fac apariţia în postura de lideri, prin diversitatea şi modernitatea lor. Aici găsim de la cele mai fun cizme de cauciuc, la cele mai elaborate creaţii din catifea, de la cele de inspiraţie ecvestră la cele militare, în revenire puternică.

image

Întreaga colecţie Tezyo by Otter Distribution va putea fi admirată în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu & Manifesto, pe 1 august, începând cu ora 20:00, în Grădina Palatului Ghica Tei. Detalii despre eveniment aici: http://bit.ly/2vdWwyE

image


Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg