Supermodelul Diana Dondoe s-a căsătorit în secret cu un actor francez şi va deveni mamă

7 ianuarie, 2021
diana1 png

Cu ceva ani în urmă, numele ei striga de pe copertele revistelor internaţionale, iar capitalele modei o aveau mereu ca invitată. Branduri precum Balenciaga, Nina Ricci, Chanel sau Alexander McQueen o doreau drept imaginea lor. Cum arată viaţa ei acum, la 38 de ani, departe de mirajul fashion?

Şi-a început cariera de manechin în Craiova, la 17 ani, iar la 23 de ani apărea în celebrul calendar Pirelli. “Prima mea prezentare importantă a fost pentru Prada, în Milano. Norocul meu a fost că nu prea mi-am dat seama la momentul respectiv de importanţa acestei prezentări, aşa că am ieşit imediat dupa Gisele Bündchen ca o floare, cu emoţii, dar nimic special... ”, declara ea, cu ceva ani în urmă, pentru eva.ro.

Diana şi Xavier s-au căsătorit în 2018, în Spania.
Diana şi Xavier s-au căsătorit în 2018, în Spania.

Acum, la 38 de ani, a ales să-şi trăiască viaţa departe de lumina reflectoarelor, alături de soţul ei, după ce, ani la rândul, a ocupat locul 5 în topul primelor 50 de modele internaţionale, fiind supranumită şi Cea de-a cincea minune a modei. După ani petrecuţi la New York şi la Paris, ea a ales să se retragă o perioadă de pe podium, prin 2011, pentru a studia psihologia la Sorbona. Se zvoneşte că ar fi câştigat milioane de dolari şi şi-a achiziţionat chiar şi un apartament la New York, dar şi unul în Bucureşti. Într-un interviu acordat Paulei Herlo, pentru PROTV, în 2011, ea declara că s-a gândit de multe ori să se retragă din lumea modei, însă: “E foarte greu să spui NU, pentru că banii sunt foarte importanţi, suntem plătite foarte bine. Şi continui să trăieşti într-o lume de vis, care poate nu e a ta, cum e cazul meu”.

Diana a postat, recent, o fotografie cu burtica de gravidă.
Diana a postat, recent, o fotografie cu burtica de gravidă.

În ultimii ani, însă, ea a ales să pună accentul pe viaţa personală, iar în 2018 s-a căsătorit într-o superbă grădină spaniolă, Jardines de Abril din Alicante, cu actorul francez Xavier Lemaître. Şi se pare că a dat copertele marilor titluri precum Vogue sau Harper’s Bazaar pe viaţa de familie, postând, recent, un selfie în oglindă în care arată urmăritorilor ei că este însărcinată.

Foto: Instagram/Facebook



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg