Surprize pe covorul roşu la AMA 2015: ce-au purtat vedetele?

23 noiembrie, 2015
gwen stefani GettyImages 498346416 jpeg

Starurile prezente la gala American Music Awards au venit pregătite... să impresioneze, să şocheze sau să plictisească vizual cu ţinutele alese. Avem rochii revelatoare, costume hilare şi paiete peste paiete, dar sunt unele apariţii care-au surprins plăcut cu alegerile lor vestimentare. Cert este că vedetele s-au luptat pentru atenţie şi au primit-o din plin.

Cine-a uluit şi cine-a plictisit la gala premiilor AMA 2015, de aseară?

image

Gwen Stefani ne-a lăsat pe toţi cu gura căscată, pentru că deşi eram obişnuiţi cu negrul pe care-l poartă nonstop, mai ales pe covorul roşu, de data aceasta a preferat o rochie mai feminină, îndrăzneaţă şi foarte sexy! Topul peplum, cu mâneci asemănătoare, compensează partea de jos a rochiei, care este cu totul transparentă! Poate că e puţin cam mult din partea cântăreţei de 46 de ani...

image

O rochie discretă, simplă şi elegantă, dar inspirat completată de un sacou pe umeri, din aceeaşi colecţie. Actriţa chiar a avut o apariţie demnă de o gală de prestigiu. Dar poate c-ar fi funcţionat mai bine o pereche de sandale...

image

De departe, cea mai strălucitoare prezenţă feminină a serii a fost cea a cântăreţei Selena Gomez. Culoarea irezistibilă, perfectă pentru părul ei brunet, accesorizarea cu sandalele discrete, simple, cât şi coafura foarte simplă sunt ingredientele unei apariţii provocatoare, mature, feminine şi seducătoare!

image

Artista de numai 19 ani a ştiut cum să se îmbrace pentru evenimentul muzical! Aceasta a apărut din cap până-n picioare în roz, afişând o imagine foarte drăgălaşă şi dulce. Dar în ton cu pielea sa măslinie, merge de minune!

image

Câştigătoarea serii a ales o ţinută spectaculoasă, dar foarte strălucitoare din toate punctele de vedere - rochie, capă lungă până-n pământ şi sandalele cu pietre semipreţioase au fost puţin cam mult... noroc că nu a purtat şi bijuterii, căci ar fi fost prea mult. Observăm că s-a purtat capa aseară...

image

Ciara, oricât de frumoasă este, nu mai ştie să iasă din rutina vestimentară. Acelaşi timp de rochie columnă, cu transparenţe peste transparenţe, cu acelaşi model baroc, pe care şi colegele ei de breaslă îl poartă până la epuizare. Ne scot din minţi.

image

Altă abordare a rochiei columnă cu motive aztece/baroce/exotice şamd. Rochia în sine este frumoasă, dar ce-a fost în capul ei când a ales acele sandale cu talpă înaltă, atât de oribile? Păcat, Julianne, păcat.

FOTO Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG