Tendinţe de primăvară-vară (1): Kinga Varga

24 aprilie, 2017
31 ROCHIE jpeg

De la roz fuchia la portocaliu, galben, albastru, noua colecţie Kinga Varga cu aripi de înger - simbolul ei inconfundabil - e o explozie de energie şi culoare, cu un design chic minimalist

image image image

"M-am întors la prima mea dragoste: confecţia grea, cu inspiraţie din linia bărbătească", spune Kinga despre noua ei colecţie, "Aripi de vară", pentru care a călătorit în timp, în urmă cu 13 ani, pe când petrecerea verile în atelierul tatălui ei, unde se realizau colectii în serie limitată. Touch-ul uşor masculin e aplicat, însă, extrem de inspirat pe nişte culori foarte puternice şi feminine, contrastul dând un aer chic şi fresh outfiturilor. Pentru această colecţie ca o terapie prin culoare, extrem de versatilă, ale cărei piese le poţi combina şi purta de la birou până la un cocktail party, Kinga Varga a creat special o grafică cu aripi de îngeri în degradeuri cromatice reprezentând prin culoare fiecare înger, pe care mai apoi l-a transpus pe tafta, voal, tull, jerse fin din bumbac, prin imprimare digitală.

image image image

"Tendinţele actuale te obligă să părăseşti zona de confort în căutarea originalităţii Vara aceasta ne îmbrăcăm în culori vii, piese versatile, relaxate, şi mixăm diverse piese ca să obţinem un nou look smart şi usor sporty. Trenci + rochii = LOVE O culoare puternică, un imprimeu special sunt ingredientele de bază pentru trenciuri sau paltoane primăvăratice cu personalitate. Tricouri rochii cu crăpături si salopeta sunt perfecte pentru vara aceasta", sunt recomandările Kingăi.

image image image


Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg