Tendinţe de primăvară-vară (1): Kinga Varga

24 aprilie, 2017
31 ROCHIE jpeg

De la roz fuchia la portocaliu, galben, albastru, noua colecţie Kinga Varga cu aripi de înger - simbolul ei inconfundabil - e o explozie de energie şi culoare, cu un design chic minimalist

image image image

"M-am întors la prima mea dragoste: confecţia grea, cu inspiraţie din linia bărbătească", spune Kinga despre noua ei colecţie, "Aripi de vară", pentru care a călătorit în timp, în urmă cu 13 ani, pe când petrecerea verile în atelierul tatălui ei, unde se realizau colectii în serie limitată. Touch-ul uşor masculin e aplicat, însă, extrem de inspirat pe nişte culori foarte puternice şi feminine, contrastul dând un aer chic şi fresh outfiturilor. Pentru această colecţie ca o terapie prin culoare, extrem de versatilă, ale cărei piese le poţi combina şi purta de la birou până la un cocktail party, Kinga Varga a creat special o grafică cu aripi de îngeri în degradeuri cromatice reprezentând prin culoare fiecare înger, pe care mai apoi l-a transpus pe tafta, voal, tull, jerse fin din bumbac, prin imprimare digitală.

image image image

"Tendinţele actuale te obligă să părăseşti zona de confort în căutarea originalităţii Vara aceasta ne îmbrăcăm în culori vii, piese versatile, relaxate, şi mixăm diverse piese ca să obţinem un nou look smart şi usor sporty. Trenci + rochii = LOVE O culoare puternică, un imprimeu special sunt ingredientele de bază pentru trenciuri sau paltoane primăvăratice cu personalitate. Tricouri rochii cu crăpături si salopeta sunt perfecte pentru vara aceasta", sunt recomandările Kingăi.

image image image


Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg