Tendinţe de primăvară-vară (3): Athena Philip

27 aprilie, 2017
IMG 7667p jpeg

Designerul care i-a creat Andreei Bălan rochia de mireasă pune accent pe feminitate şi delicateţe şi mizează pe nuanţele pastelate pentru ţinutele de zi şi pe cele power-glam pentru rochiile lungi, de seară.

image

"Este dificil să vorbim despre trend-uri într-o perioadă a modei atât de diversificată, în care aproape orice se poartă: atât hainele simple cu croieli clare şi riguroase, cât şi cele puternic accesorizate, cu efecte metalice, broderii sau aplicaţii încărcate. Totuşi, se poate oberva o revenire a stilului retro, o întoarcere către lungimile midi, umerii căzuţi şi, în general, la eleganţa sofisticată a anilor 1930-1940."

   

image image

"Pentru primăvara lui 2017, propunerile Athena Philip sunt rochii de zi în nuanţe pastelate, diafane, din materiale delicate care pun în valoare feminitatea şi naturaleţea. Ca paletă coloristică am mizat pe tonuri de bej, nude, auriu, roz prafuit, galben pal, iar ca materiale pe voal din mătase, dantelă fină, broderii cusute manual, aplicaţii din mărgele, paiete şi alte elemente ornamentale."

   

image image

"Pentru ţinutele de seară am conturat o imagine power-glam prin rochii lungi, în nuanţe sofisticate de albastru- cobalt, bleumarin, turcoaz, violet sau negru clasic, cu transparenţe seducătoare, drapaje, decolteuri şi şliţuri adânci."

image image

"Piesele de rezistenţă sunt rochiile lungi, de seară, din voal natural, cu o cădere amplă, îmbogăţite prin aplicaţii opulente. Sunt rochii pentru o Şeherezada modernă, care ştie că va trăi 1001 de nopţi contemporane!"

image image


Recente pe Ok! Magazine

3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg
carte1 jpg
gradi jpg